Събитията и процесите в БСП се превърнаха в основна тема

...
Събитията и процесите в БСП се превърнаха в основна тема
Коментари Харесай

Криза в БСП: Кой ще поеме кормилото на партията?

Събитията и процесите в Българска социалистическа партия се трансфораха в съществена тематика на диалог в българската обществена среда. Макар и постоянно подложена на критика и даже обругавана, наподобява никой не остава апатичен към ориста на левицата.

Изборните резултати на социалистите бяха окачествени като пагубни от техния водач. С нея обаче пристигнаха и обвиняванията към служебния кабинет, че е изискал нейната оставка посредством своя представител Антон Кутев.

Впоследствие инициативният кабинет, който стои зад кандидатурата на Радев и разгласи, че това е персонална позиция на Кутев. Нещо, което удостовери и самият той, след което.

Като воденичен камък тежат въпросите дали ще има промяна на кормилото на партията, има ли рецесия на идентичността в Българска социалистическа партия и за какво се стигна до тези изборни резултати. Колко огромни са разминаванията в разбиранията и стремежите на другите лобита в левицата? За да намерим отговор на всички тези въпроси, ще ги потърсим от основни настоящи лица в партията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР