Събитието за най-малките посетители на ритейлъра ще се проведе в

...
Събитието за най-малките посетители на ритейлъра ще се проведе в
Коментари Харесай

Kaufland организира работилница за мартенички за децата на Варна


Събитието за най-малките гости на ритейлъра ще се организира в детската зона на хипермаркета от 11:00 часа и е изцяло гратис

 

Тази неделя – 25.02., детската зона на варненския Kaufland - Трошево ще се трансформира в поле за творчество и занимания. „ Да си създадем мартеничка с Пижо и Пенда “ е тематиката на тазседмичната креативна работилница, която ритейлърът провежда за децата на Варна. Събитието е изцяло гратис и ще стартира в 11:00 часа.

В неделя най-малките гости на Kaufland-Трошево ще имат опцията да си създадат мартенички благодарение на актьорите от Държавен куклен спектакъл – Варна. Децата ще изработят първите си мартенички от спонтанни материали, след което ще могат да ги подарят или да закичат себе си в деня на Баба Марта – 1 март. Събитието е уместно за деца над 3-годишна възраст.

Съвместната самодейност на Kaufland и Държавен куклен спектакъл – Варна се организира всяка неделя, като през седмица се редуват детски театрални постановки и приложни занимания, които са изцяло безвъзмездни. За всяка креативна работилница артистите от театъра авансово приготвят материали, а по време на събитието украсяват дружно с децата съгласно техните хрумвания и стремежи. Темата на всяка работилница е друга, с цел да могат децата да усвояват нови умения всякога.

Инициативата се организира за втора поредна година и ще продължи до 31-и март. До края на месеца най-малките гости на Kaufland-Трошево ще могат да гледат едни от обичаните на всички деца заглавия като „ Горските артисти “, „ Трите феи “ и „ Слънчева полянка “.

Партньорството с Държавен куклен спектакъл - Варна е следващото значимо обществено мероприятие, което Kaufland развива с мисъл за децата и подрастващите. То дава опция на децата и техните фамилии да се потопят в света на театралното изкуство. Представленията и работилниците по приложни занимания са съпроводени от доста музика и песни, положително въодушевление и креативност.

Хипермаркетът на Kaufland в кв. „ Трошево “ разполага с най-голямата за веригата в България зона за хранене и неповторима отвесна детска площадка, която предлага на дребните гости разнообразни типове игри и занимания – пързалка, стена, въжета и мрежи за катерене, въжени трудности и други Неслучайно това е мястото, на което се организират неделните детски занимания. Вътрешната площадка е разполагаем на децата целогодишно, а през зимните месеци най-голямата комерсиална верига в България прави комплимент към своите гости с безплатните постановки до края на месец март, които през седмица ще се редуват и с потребни приложни занимания.

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР