Събитието тази пролет имаше за цел да отличи най-успешните, най-иновативните

...
Събитието тази пролет имаше за цел да отличи най-успешните, най-иновативните
Коментари Харесай

Зам.-министърката на туризма и официални лица раздадоха наградите за бизнес и туризъм Bright Awards СНИМКИ

Събитието тази пролет имаше за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната. Главен уредник е Балканска Медийна Асоциация с поддръжката на повече от 20 медии.

Церемонията беше в помощ на семейства с репродуктивни проблеми, един толкоз значим и наболял въпрос в България, където повече от 200 000 дами имат потребност от инвитро процедури. От томболата, извършена в залата, бяха събрани 2400 лева

Водеща на Spring Bright Awards бе Йоанна Драгнева, която бе облечена в зашеметяваща рокля на Киара Фешън.

А ето и призьорите:

В категория СТРОИТЕЛСТВО И ИНВЕСТИЦИИ, премията получи строителна компания Велц. Тя им бе поднесена от адв. Мариела Павлова, член на УС на „ Слънчев бряг “ АД.



Двама призьори имаше в категория ОБЗАВЕЖДАНЕ И ДИЗАЙН, а на сцената да им връчи статуетките излезе шефът на България 24 тв Светослава Рудолф.



В подкатегория мека мебел статуетката отиде в  CATTLEYA HOME, а в подкатегория мебели и обзавеждане за бани премията завоюва BUILD  TECHNIC.



Заместник-главният редактор на " Стандарт " Екатерина Николова връчи премията в Категория АРХИТЕКТУРА И ДИЗАЙН на Марк Арт Център с арх. Теодора Джерманова.



Общо 4 статуетки сервира на сцената заместник-министърът на туризма госпожа Ирена Георгиева.

Първият призьор в категория Хотели с подкатегория бутиков градски СПА хотел стана UVA NESTUM WINE & SPA



Вторият победител в категория Хотели – подкатегория бутиков курортен СПА хотел е GRAND HOTEL THERME.



В категория Ресторанти -  с подкатегория Европейска кухня статуетката отиде при ресторант No Words - Елин Пелин, а с подкатегория Балканска кухня призьор стана ресторант Котилото.



Преди да слезе от сцената маестро Иван Яхнаджиев изненада госпожа Ирена Георгиева с нарисувана от него картина.



" Всички вие заслужавате възторженостти за ежедневните старания, които полагате, с цел да развивате своите сполучливи и ефикасни бизнес практики и управнически модели. Благодаря ви и за инвестицията в развиването на човешкия капитал, което е основен фактор за построяването на една същински качествена и желана туристическа услуга ", съобщи заместник-министър Ирена Георгиева.

В категория ПРАВО също имаше няколко спечелили. Два от призовете връчи председателката на Асоциацията за дамите юристи госпожа Елка Пороминска.

В подкатегория  Правно обучение, статуетката отиде при доктора по конституционно право и учител в Юридическия факултет на Софийския Университет – Орлин Колев, а в подкатегория Европейски планове победител стана ECO GLOBE и юрист Биляна Тончева.



Анелия Торошанова, водеща на Законът и Темида по Българското Национално Радио, също сервира два приза  - в подкатегория Нотариална адвокатска фирма статуетката отиде при нотариус Румен Богданов, а Адвокатска адвокатска фирма стана Станков, Тодоров, Хинков и Спасов.



Захари Белчев от  " Телеграф " връчи последната статуетка в Категория ПРАВО за Адвокат на адвокатката, спечелила най-вече медийни каузи Екатерина Димитрова.



Главната редакторка на онлайн медията Би Нюз Злателина Пламенова връчи първите два наградата в категория Услуги - на IB Trainings and Consulting, профилирани в сферата на корпоративните планове и образованията и на лизинговата компания Hermes Auto Group.



Emerald Travel получи статуетката за туристическа организация. Да им я връчи на сцената излезе пътуващата журналистка и водеща на предаването Покана за пътешестване по БНР Магдалена Гигова.



Цвета Герчева, основен редактор на woman.bg, която скоро ще попълни редакцията с малко момиченце или момченце, награди Академията на Великолепната жена и персонално създателката госпожа Йордана Димитрова - експерт по персонален имидж, експерт по етикет, грациозност и прочувствена просветеност.



Председателката на Фондация Мечта за дете Ивелина Рускова сервира две статуетки на сцената в категория Медицина - за медицински център на Ин витро център Доверие и на I-ва АГ Света София, спечелили в подкатегория Болница.



Водещата на " Рефреш за здраве " по телевизия Евроком Силвия Чалакова връчи статуетките на SMART DIET и доктор Господинова – здравословен метод на живот и в подкатегория здравен туризъм – на болница Тракия Медикъл Одрин.



Съветникът на вицепремиера и екс зам-министър на Електронното ръководство Благовест Кирилов връчи две статуетки в Категория КРАСОТА И ЗДРАВЕ – на центъра за естетика DERMA GOLD и на CHRISTIAN OF ROMA, производители на висококачествени артикули за коса и създаване на фризьорски салони.



Лъчезар Петков, Директор в Агенция за дребни и междинни предприятия сервира статуетката на Камелия Воче в категорията Храни и нейната марка за произвеждане на неповторима и достоверна паста LA DELIZIA.



Мирослав Стефанов, учител и основател на магистърските стратегии по Киберсигурност в България връчи наградата  в Категория ЗАСТРАХОВАНЕ на INTERPRIMA.



Александра Никова, основен редактор на онлайн медията Столица БГ, връчи наградата в Категория СПОРТ И УЕЛНЕС на спа център номер 1 в България и на Балканите - VICTORIA SPA.



Димитър Лазаров от Actualno.com поднесе наградата в Категория START-UP на GT STYLING - автомобилното начало, което бързо набира обороти. Със своите висококачествени аксесоари и елементи от фибростъкло за дрифт коли, GT STYLING трансформира всяка кола в изказване на жанр и мощност от България до Обединеното кралство.

Церемонията приключи с блестящата категория МОДА.

Рокси Рок – шефката на най-голямата ФБ страница ХайЛайф връчи първата статуетка в КАТЕГОРИЯ МОДА – подкатегория обувки и чанти на GALDINI SHOES.



Анелия Попова, редактор в осведомителна организация БЛИЦ, поднесе статуетката на RE D`ORO DIAMANTI – призьори в подкатегория бижута.



И на финал Ваня Маринова, представител на фешън организация Интермоделс за Бургас, връчи статуетката в подкатегория дрехи на марката SARA SWEIDAN.



След церемонията гласовитата Мариела Петрова, която скри шапката на журито в " Гласът на България " с гласа си, изнесе мини концерт на гостите.

Снимки: инж. Пламен Колев, ХайЛайф
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР