Събитието се проведев зала “Европа на Доходното зданиев присъствието на

...
Събитието се проведев зала “Европа на Доходното зданиев присъствието на
Коментари Харесай

Русенският клуб по плувни спортове „Локомотив” отбеляза десетгодишния си юбилей

Събитието се проведев зала “Европа ” на Доходното зданиев наличието на голям брой публични посетители, измежду които -Георги Чобанов – член на Управителния съвет на Българска федерация по плувни спортове, инж.Ивелина Георгиева – шеф на Професионална гимназия по корабостроене и мореплаване – Русе, Орлин Джелепов - шеф на Спортен Комплекс „ Аква Лайф “ Кранево. На празника бяха поканени и представители на някои от най-големите плувни клубове от София, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград.

Сред гостите на юбилейното тържествобеше и заместник-кметътна Община Русе- Магдалина Илиева, която в своето приветствено слово изрази оптимзъм за бъдещото развиване на клуба, като обърна внимание на вложените от него старания за възраждането на тази спортна активност в града, а също по този начин и сполучливото му ръководство по време на интервала на пандемия. Тя поздрави представителите на КПС „ Локомотив- Русе ” за множеството завоювани награди и не пропусна да означи, че управлението на клуба е потвърдило, че може да се оправи с всевъзможни провокации.

По време на тържеството, с помощта на старши треньораДеян Дончев, присъстващите съумяха да се срещнат с историята и впечатляващите триумфи на клуба, трупани неуморно през миналите 10 години.

Годишнината показа и награждаване на най-хубави плувци в няколко разнообразни възрастови групи. При възрастова група „ Златна рибка “ като най-хубава плувкиня от девойките беше отличена Ан-Мари Младенова, а измежду момчетата – Самуил Стоянов. От възрастова група „ Весел Делфин “- Бояна Габровска и Димитър Димитров. Награди от възрастова група „ Деца “ сграбчиха Ева Христова и Адис Петров, а от „ Младша възраст “- Елица Костадинова и Виктор Станев. Най-добрия плувец от група „ Старша възраст ” бе Михаела Маринова.

Събитието планува награждаване на плувци в още няколко категории, а точно: „ Най-добра щафета – за 2022г. ”, „ Най-добър тим за 2022 година (деца 2010 и 2011 г.) ” и " Спортист на годината ”, като последната беше извоювана от дългогодишния и деен играч от създаванетона КПС „ Локомотив ”-Русе – Румена Терзиева.

В края на тържественото отбелязване на юбилея поздравления и обръщения към присъстващите отправиИнна Иванова - почетен ръководител на клубаот 2016 до 2021г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР