Събитието събра в Спортната зала на град Сандански президента на

...
Събитието събра в Спортната зала на град Сандански президента на
Коментари Харесай

Вера Маринова представи в Сандански книгата си Обръчите на Венера

Събитието събра в Спортната зала на град Сандански президента на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, вицепрезидента Невяна Владинова, и именитата Вера Маринова с фенове на един от най-красивите и завладяващи спортове - художествената гимнастика и актуалните гимнастички от двата клуба по художествена гимнастика - " Вихрен " и " Гранд ".

Книгата бе показана в невероятна атмосфера, основана от прелестните гимнастички на спортните клубове, които поздравиха със свои осъществявания специфичните ни посетители!

Кметът на община Сандански - Атанас Стоянов поздрави авторката Вера Маринова, както и Илиана Раева, и Невяна Владинова за напъните, труда и гения, който влагат в работата си за развиването на художествената гимнастика. За да научат повече за историята на този тип спорт в България и неговото развиване през годините, кметът подари на всички деца, трениращи в двата спортни клуба, книгата " Обръчите на Венера ". Те от своя страна нямаха самообладание да получат подписи и да се снимат за спомен с авторката, Илиана Раева и Невяна Владинова.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР