Събитието радва жители и гости на града с цветна Коледна

...
Събитието радва жители и гости на града с цветна Коледна
Коментари Харесай

„Коледен Базар 2020” подарява усмивки на варненци по празниците!


Събитието радва поданици и посетители на града с цветна Коледна атмосфера .

„ Коледен Базар 2020 ” продължава да бъде прелестен мотив за щастливи и празнични моменти в морската ни столица. Събитието стартира в средата на декември и ще бъде интензивно чак до първите три дни от новата година, като местоположението е към този момент добре позната на посетителите – пространството до ледената пързалка в квартал „ Младост ”- Варна.



Поради изключителната конюнктура в страната и по света, базарът се организира в друг от предходни години формат, само че въпреки всичко съумява да ни потопи в магията на идните светли празници. Участниците на „ Коледен Базар 2020 ” предлага прелестно многообразие от сочна скара, сгряващи питиета, вкусни лакомства, ръчно направени сувенири, живи елхички, въртележка и специфичен макет на Рождество, с които да превъща последните дни от годината в същински празник, както за дребните, по този начин и за по-големите си посетители.



„ Коледен Базар 2020 ” се реализира със специфичната поддръжка на регион „ Младост ” и на кмета – господин Христо Христов. Събитието се състои при съблюдаване на нужните противоепидемични ограничения за запазване на публичното здраве и гарантиране на умерено и прелестно превозване на всички участници и гости на базара. Повече настояща информация можете да откриете на на

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР