Събитието под наслов На есенен базар сме!“ се провежда на

...
Събитието под наслов На есенен базар сме!“ се провежда на
Коментари Харесай

Есенен базар във Видин за празника на града

Събитието под наслов „ На есенен базар сме! “ се организира на 21 и 22 октомври в границите на празничната стратегия на Община Видин във връзка Димитровден.

Базарът е ситуиран в пространството пред Драматичния спектакъл, а участниците в него са над 20 от цяла България – Видин и региона, Велико Търново, Монтана, Чипровци и други

Заместник-кметът на Общината Борислава Борисова посети през днешния ден ревюто и прегледа щандовете с разнородни и забавни оферти.

На базара могат да се видят ръчно направени сувенири и бижута; керамика; рекламни тениски, брандирани с надпис „ Видин “; домашно създадени сладка и консервирани храни; билки и други Гостува също винарна от Северна Македония. Организирани са работилници за дребни и огромни, в които се създават картички, украса, вършат се сладкиши и други



Атракция по време на базара е известният към този момент библиобус на Регионална библиотека „ Михалаки Георгиев “. А библиотечните чиновници изненадват посетителите с приготвени от тях кулинарни изкушения по определени предписания от обичани книги. Освен това библиобусът е разполагаем на искащите да се повозят с него и да прегледат Крайдунавския парк.

„ На есенен базар сме “ се провежда от платформата за събития Sтетика, със съдействието на Община Видин.

Базарът завършва на следващия ден, като от 17:00 ч. на сцена пред Драматичния спектакъл ще пее Mila Robert (https://www.facebook.com/events/1048877815746144), а преди този момент посетителите ще забавлява видинската тайфа Wasted Potential. Концертът се осъществя в партньорство със съдружие " Бокая ".

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР