Събитието, насочено към представяне на съвременния високоефективен метод на лечение,

...
Събитието, насочено към представяне на съвременния високоефективен метод на лечение,
Коментари Харесай

Болницата в Разлог организира среща - семинар с проф. д-р Красимир Желев на тема: „Озонотерапия и биологична медицина“.


Събитието, ориентирано към показване на актуалния високоефективен способ на лекуване, който употребява медицински озон (по-точно озоно-кислородна смес), ще се организира този петък (29. 03. 2024 г.) от 12:00 часа, в залата на VI етаж, „ МБАЛ – Д-Р АСЕН ВЕЛЕВ “.
Озонотерапята оказва мощно антибактериално, антивирусно, противовъзпалително, детоксикиращо и имуно-модулиращо деяние, усилва микроциркулацията и обмяната на веществата, подкрепя окисляването на липидите и покачва интензивността на системата за антиоксидантна отбрана.
По време на семинара проф. доктор Красимир Желев ще обясни същността на Озонотерапията и нейните приложения, представяйки детайлно качествената нова форма на лекуване на редица известни и модерни болести.
Д-р Красимир Желев е анестезиолог, експерт по лекуване на болежка със модерни и различни способи. Завършва здравното си обучение в Медицинска академия Дрезден, Германия. Специализира анестезиология, интензивно лекуване и терапия на болката в университетските лечебни заведения в Дрезден, Мюнстер/Германия и Гилдфорд/Англия. Открива личен офис в Гютерсло/Германия. През 2013 година продължава кариерата си в Университетската болница в Цюрих/Швейцария. От 2016 година практикува в своя лекарски кабинет в Кройцлинген, на езерото Констанс, Швейцария.
Д-р Красимир Желев има дълготраен опит като координатор, референт и съветник в здравния бранш по света и ръководител на Българска асоциация на кислородо озоно терапия БАКОТ.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР