Събитието, което ще продължи три дни, събира представители от 10

...
Събитието, което ще продължи три дни, събира представители от 10
Коментари Харесай

Община Кюстендил презентира възможностите за туризъм в региона на международното изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново

Събитието, което ще продължи три дни, събира представители от 10 страни и 30 български общини и е ориентирано към разпространение на културния туризъм.

Община Кюстендил продължава да популяризира своите благоприятни условия за туризъм по новаторски и атрактивен метод, показвайки своите забележителности посредством новите технологии – 360 градусова виртуална презентация с VR очила.

Музеите на бъдещето, киноиндустрията за развиването на туризма и туризмът като промишленост на гостоприемството са главните тематики за полемиките по време на ревюто.

Тази година „ Културен туризъм “ предлага неповторима платформа за продан на опит и хрумвания, а участниците от България, Германия, Испания, Турция, Азербайджан, Румъния, Китай, Гърция, Сърбия и Северна Македония ще показват своите туристически артикули и просвета. Акцентът е подложен и върху българските общини, които ще показват своите неповторими атракции и обичаи.

В програмата на ревюто са включени кулинарни събития с гръцки готвачи и националният конкурс „ Чети и пътувай “. Това е изключителна опция за всички участници да се свържат, да обменят хрумвания и да показват благосъстоянието на културния туризъм в България и отвън нея..
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР