Събитието Google I/O ще се проведе на 10 май –

...
Събитието Google I/O ще се проведе на 10 май –
Коментари Харесай

Изтекоха официални изображения на таблета Google Pixel

Събитието Гугъл I/O ще се организира на 10 май – тогава марката ще показа публично смарт телефоните Pixel 7a и Pixel Fold. Има клюки, че Pixel Tablet ще бъде пуснат на пазара по същото време.

Появи се нов лийк за идния таблет Гугъл Pixel, който разкрива дизайна на устройството. Изображението, споделено от типстъра EVLeaks, демонстрира, че таблетът ще има леко дебели рамки към екрана. Предната камера е позиционирана от дясната страна на таблета, когато се държи отвесно, а това е потребно за видео диалози.

Изглежда, че рамката на таблета е в бежов цвят, до момента в който екранът е обрамчен в бяло. Устройството има USB Type-C порт и два високоговорителя. Гугъл преди този момент разкри друга цветова алтернатива за Pixel с черни рамки към екрана. Новият цветови вид се чака да има зелен тил и зелена рамка.

Говори се, че таблетът Pixel ще бъде пуснат в четири цвята и ще има алуминиев корпус, направен от рециклирани материали с нанокерамично покритие, сходно на порцелан. Само една камера ще бъде ситуирана на гърба на устройството.

Изтекоха и други детайлности за таблета Pixel. Той ще включва Tensor G2 SoC на Гугъл, 8MP предна камера и 8MP задна камера. Ще работи с Android 13, ще има най-малко 8 GB RAM и две варианти за памет за предпазване. Базовият 128GB вид на Pixel Tab се чака да бъде на цена сред 600-650 евро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР