Събитието е в подкрепа на деца с увреждания и специални

...
Събитието е в подкрепа на деца с увреждания и специални
Коментари Харесай

В Народното събрание беше открит благотворителен коледен базар

Събитието е в поддръжка на деца с увреждания и специфични потребности, на дами, получили интернационална протекция и на дела, свързани с равнопоставеността на хора от проблематична фамилна среда, с правото на труд и равнопоставеност на хората с психичноздравни компликации.

Базарът ще подкрепи и начинания за запазване на редки типове и застрашени места, за резистентен туризъм и екологичното обучение.

Коледният базар откри заместник-председателят на Комисията по политиките за българите отвън страната Елисавета Белобрадова. Нека народните представители не забравяме, че зад всяко нещо, изложено тук, стоят уязвими групи и хора, които същински работят за богатството на обществото, акцентира тя.

Заместник-председателят на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта Илина Мутафчиева изрази поддръжката и вярата си в ефикасното обществено предприемачество. По думите й хората, директно ангажирани с сходни дела, фактически трансформират заобикалящата ни среда и отстояват човешките права и полезности.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР