Събитието е безплатно и се организира от компанията ИнспиритСъбитието SQL

...
Събитието е безплатно и се организира от компанията ИнспиритСъбитието SQL
Коментари Харесай

Представят новия SQL Server 2019 у нас през юни

Събитието е гратис и се провежда от компанията Инспирит

Събитието SQL Server Discovery Day се трансформира в традиция, която Инспирит развива и обогатява всяка година (източник: Инспирит)

За поредна година в София ще се организира „ SQL Server Discovery Day “ – гратис събитие с присъединяване на топ специалисти и лектори, проведено от Инспирит и образователния център на компанията (SQL Master Academy) на 13 юни в бизнес център Capital Fort.

Водещите експерти в региона на SQL Server Маргарита Наумова и Розалина Захариева ще приказват за новата версия 2019 на сървърната платформа на Microsoft, а Иван Донев ще посвети лекцията си на изкуствения разсъдък и бизнес разбора (AI и BI).

„ Новoстите във версия 2019 на SQL Server несъмнено са забавни и предизвикателни. Продуктът не стопира да се развива като платформа, която дава нови благоприятни условия за разработка, местни или облачни архитектури и операционни системи “, показа Розалина Захариева, съветник и преподавател в Инспирит.

Новост в „ SQL Server Discovery Day “ тази година е „ спомагателен трак “ – бизнес сесия и спорен панел, в който ще се прегледат и обсъдят същински сюжети от практиката. Предвидено е присъединяване на посетител преподавател, който следва да бъде разгласен скоро от уредниците.

„ Събитието се трансформира в традиция, която развиваме и обогатяваме. Тази година ще прибавим сесия за бизнес консуматори – за тези, на които следва да вземат решения в региона на технологиите за бизнес разбори, визуализация на данни и Data Warehousing “, описа Маргарита Наумова, създател на Инспирит и SQL Master Academy.

Дискусиите ще се съсредоточат върху софтуерни благоприятни условия, решения, преимущества и дефекти и всичко, което би помогнало на българския бизнес при взимане на решения и добиване на оптималната стойност от своите данни, добави тя.
още по тематиката
Традиционното за събитието техническо задание със спортен темперамент тази година ще е под формата на викторина. Участниците още веднъж ще са разграничени в тимове, като най-успешните ще получат награди.

„ SQL Server Discovery Day “ е потребно събитие за всички, които се занимават с данни – инженери, финансисти, счетоводители, инспектори, админи, разработчици. „ Събитие, на което всеки може да научи нещо ново в региона на Microsoft Data Platform “, уточни Иван Донев, съветник и преподавател в Инспирит.

Участието в „ SQL Server 2019 Discovery Day “ е гратис, само че местата са лимитирани и се изисква предварителна регистрация. Своите места към този момент са запазили представители на водещи банки, телекоми и компании за разработка на софтуерни приложения, оповестиха уредниците.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР