Събиране със семейството след дълга пауза заради коронавируса зарадва кралица

...
Събиране със семейството след дълга пауза заради коронавируса зарадва кралица
Коментари Харесай

The Sun съобщи шокираща новина за Елизабет II и правнуците й

Събиране със фамилията след дълга пауза поради ковид зарадва кралица Елизабет II, само че макар желанието й да целуне внуците си, съумя да ги види единствено при съблюдаване на обществена отдалеченост.

94-годишната кралица не можела да се нарадва на тримата си внука – 7-годишния принц Джордж, петгодишната принцеса Шарлот, и принц Луи, на две годинки.

Според източници на вестник The Sun ( “Сън”) срещата се състояла в градината на Бъкингамският замък, само че през особено стъкло.

Тежка година ще остане 2020 година в паметта на кралицата и брачна половинка й – херцога на Единбург, които с тъга виждат по какъв начин коронавирусната зараза взе десетки хиляди жертви във Англия, написа БГНЕС.

За да ободрят кралицата, принц Уилям, брачната половинка му Кейт и трите им деца пристигнали за няколко дни в двореца, само че едвам в края на визитата им съумели да се видят с нея.

Междувременно принц Уилям заяви, че карантината, наложена в страната и света поради пандемията от ковид, е основала опция за „ преоценка на нещата “.

“Може би от време на време одобряваме живота си за даденост. Сега като родител стартирам да обръщам от ден на ден внимание на това какъв свят ще оставим на децата си”, счита Уилям.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР