Saber Interactive и Focus Entertainment представиха девет минутно видео, представящо

...
Saber Interactive и Focus Entertainment представиха девет минутно видео, представящо
Коментари Харесай

Видео към Warhammer 40K: Space Marine 2 представя девет минути брутален геймплей от играта

Saber Interactive и Focus Entertainment показаха девет минутно видео, представящо ни геймплей от невероятния свят на Warhammer 40 000: Space Marine 2. И „ невероятния: напълно не е пресилване (просто стигнете до борбата с инсектоцидоподобните).

В продължението на Warhammer 40,000: Space Marine 2, вие ще разберете за случилото се преди историята, разкрита в първата игра и това е повода героят ви лейтенант Тит да е с по-нисък сан. Но не и с по-малки качества, което може да се види от епичния му конфликт с Тиранидите.

Що се отнася до Тит, основателите на играта са решили да се съобразят с канона на Warhammer 40 000: Space Marine 2, съгласно който Вторият ултрапехотински взвод не се командва от капитан Тит, а от капитан Като Сикариус. В Warhammer 40 000: Space Marine 2 Тит и неговите бойни приятели се впускат в поредна смъртоносна задача, в рамките на Империята, където се сблъскват с ужасните Тираниди – инсектоподобни същества с ненаситен апетит за биомаса. Конкретно в горното видео може да видите по какъв начин Тит си проправя път през руините на щаб-квартирата на кадианците и другите равнища на града-рояк, където се комбинират величествени гледки с монументални отвесни структури.

Освен тиранидите, филмовият откъс ни показва и други врагове, с които ще се сблъскате в Space Marines 2: армията на Хилядата синове, корумпирани звездни морски пехотинци, които служат на бога на хаоса Тцеенч.

Warhammer 40 000: Space Marine 2 излиза тази зима, като към този момент нямаме съответна дата за премиерата на играта.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР