Събарянето на съветски паметници в Европа е сатанизъм. Германският канцлер

...
Събарянето на съветски паметници в Европа е сатанизъм. Германският канцлер
Коментари Харесай

45 минути в главата на Рамзан Кадиров: Събарянето на съветски паметници е сатанизъм

Събарянето на руски монументи в Европа е " сатанизъм ". Германският канцлер Олаф Шолц се " държи като шизофреник ". Путин не е задължен да разгласи национална военна готовност в Русия - руснаците са длъжни да се активизират и да застанат към Путин. 

Това са единствено част от разсъжденията, които ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров разхвърля по време на 45-минутно телевизионно присъединяване.

Кадиров трябваше да изнесе лекция за " героите и патриотите на модерна Русия " в границите на ТВ-маратон с просветителна цел. 

Вместо това, речта му мина към пропагандна дрънканица, примесена с обиди и закани против Украйна и Запада. 

" Най-големият зложелател на нашата страна е сатанизмът ", споделя Кадиров по време на изказването си пред възпитаници от цяла Русия. Те (европейските държави) вършат всичко допустимо, с цел да ни разчленят, да убият нашата просвета, да ни разрушат напълно, с цел да забравим своята история и своите герои. Виждаме по какъв начин в Украйна събарят монументи, виждаме по какъв начин в Полша постъпиха с посланика на Русия. Това са безчовечен изстъпления, това е сатанизъм ". 

Тънката сензитивност на Рамзан Кадиров се изпарява в идващия миг, в който той изяснява какво се случва с " освобождението на Украйна " от " шейтаните ". 

" Ако президентът Путин не беше дал заповед оптимално да запазим популацията и градовете, ние от дълго време щяхме да сме прочистили Украйна. Ние сме обединените въоръжени сили. В това изобщо няма проблем ", декларира Кадиров. 

Твърденията му за " милостта " на Путин се сблъскват със свидетелствата за бруталните убийства на цивилни хора и опустошения на жилищни здания в градове от цялата страна след 24 февруари. Най-тежки бяха провалите в предградията на Киев - Буча, Ирпин, Бородянка и други, а Мариупол беше съвсем напълно погубен по време на двумесечната блокада.

Независимо от множеството данни за целенасочени издевателства над украинските жители, Кремъл отхвърля виновност за военните закононарушения. 

Рамзан Кадиров въпреки всичко признава, че " първоначално имаше неточности, имаше известни неуспехи ", само че счита, че към този момент " вървим по проект на 100% ". Чеченският началник не разяснява въпроса с човешките загуби в своята войска, които съгласно съветски проверяващи публицисти е съпоставим с убитите бойци от Дагестан - република с двойно по-голямо население от Чечня. 

В сряда Министерството на защитата на Англия изнесе информация, че Русия възнамерява да изпрати спомагателни войски в Украйна - в това число хиляди бойци от Чечня - с цел да може да отговори на вътрешната опозиция. Армията обаче се сблъсква със съществени проблеми с доставките и подкрепленията на персоналния състав. 

Информацията съответствува и с тона, който Рамзан Кадиров задава по малкия екран: 

" Много постоянно ми задават въпроса дали в действителност ще бъде оповестена военна готовност. Аз давам отговор, че никой не е задължен да афишира готовност. Ние всички сме длъжни да се активизираме и да се обединим, да застанем към нашия президент (Путин) и и да осигурим сигурността на нашата страна ", изяснява той пред участниците в просветителния маратон. 

На финала Кадиров обръща внимание и на глобите, които западните страни вкараха против него и околните му. 

" Това е смешно. Жена ми и омъжените ми дъщери в никакъв случай не са взели участие в политиката, на никое място не са работили. Обаче вкараха наказания против тях. Просто се пробват да ни уплашат. Аз се опасявам единствено от глобите на Всевишния и от глобите на президента на Русия. Останалото са нелепости ", споделя Рамзан Кадиров. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР