са успели да се прередят на опашката за поставяне на

...
са успели да се прередят на опашката за поставяне на
Коментари Харесай

Сандански е пример как повече хора да се ваксинират срещу коронавируса*

са съумели да се прередят на опашката за слагане на имунизацията на Pfizer/BioNTech против ковид. Това е публично - импровизирано има клюки, че дори кметът Атанас Стоянов е съумял, само че такова нещо публично не се оповестява. Той също отхвърли във Facebook, че се е ваксинирал.
Политици се предреждат пред елементарни хора, с цел да получат нещо - няма по-добра рекламна акция от това, изключително у нас. Пък и на Балканите - вижте единствено съседите от Гърция. Там измежду първите имунизирани имаше политици, които си правеха селфита и ги напускаха по Фейсбука и като ливна тоя ми ти пагубен яд на наслениците на сина Пелеев... Всеки може да ревизира по какъв начин преди тази работа гърците се дърпаха от иглата, не бяха доста доверчиви, само че като видяха, че политиците се бутат и внезапно им скочи броя на имунизираните.
У нас също би трябвало да е по този начин! Но Сандански е малко - би трябвало на национално равнище. Ето по какъв начин ще стане - образцов сюжет:
1. За злобарите на ГЕРБ - среднощно Бойко Борисов отива във ВМА и даже без лайв във Фейсбука го бодат. Обаче Севда ТВ без да желае, по табиет по този начин да се каже, ръчва приложението за лайва и потеглят 5-10 секунди картина. Това незабавно изтича към тествани медии ( " Свободна Европа ", " Дневник ", " Дойче веле ", вестник " Дума ", сещате се - ПИК и БЛИЦ, сори), които раздуват " абсурда ". Няма по какъв начин да не стане калибровка на чипа - щом министър председателят по този начин прави, значи има кяр в тази работа!
2. За злобарите на Българска социалистическа партия - Корнелия Нинова порицава доста мощно Борисов след среднощния (уж) срам във ВМА и безапелационна споделя на всеки километър от Народното събрание до централата на Българска социалистическа партия и назад (ще трябват повечко обиколки, няма по какъв начин, може и на кон), че тя в никакъв случай няма да се имунизира преди да ѝ пристигна редът. Следващата нощ, инцидентен жител пуска лайв във Facebook по какъв начин Нинова е на стола, на който беше забелязан Борисов от Facebook общността и по какъв начин познатата към този момент игла се доближава! Скандалът е нечовечен, ясно е, че тези ваксини работят и политиците отново желаят да се уредят преди нас! Да не забравяме - и Борисов, и Нинова го прекараха тоя ковид, а се имунизират - значи желаят да кътат още антитела, кой по чекмеджетата, кой другаде! Всеки ще си го намерения съгласно това кой кого хейти!
3. За злобарите на Движение за права и свободи - още не сме се успокоили от " лицемерието " на Борисов и Нинова (а те го изболедуваха и отново се прередиха) и ето - Доган и Пеевски, дружно с Йордан Цонев, също са измежду нощ във ВМА. Този път без лайв - просто 3-4 позамъглени фотоси от свидетел, който по утринните блокове се кълне какво е видял, до момента в който е чакал да му окажат първа помощ поради натравяне! Ох, лелей, единствено да ни паднат иглите, ще мисли към този момент народът.
4. За злобарите на " Обединени патриоти " - инспекцията на " Медицински контрол " открива, че Каракачанов и Симеонов също са били в Сандански по това време, когато да не хабят имунизацията общинските съветници са били боцкани! Официално се акцентира, че няма данни и доказателства двамата водачи да са приближавали до игла на по-малко от километър! Това е задоволително всички целукопни гласоподаватели да са уверени, че няма по какъв начин да е по този начин тази работа! Ваксините освен работят, те превъртат играта! Опашките пред лечебните заведения за ваксина са по-големи, в сравнение с в " Джъмбо " преди Коледа!
5. За злобарите на извънпарламентарната съпротива. Все отново, ваксиналното покритие за групов имунитет би трябвало да е 60-70%, чак толкоз напън за сюжета стига.
п.п. А в случай че и с Гърция се договорим да е наложително да си имунизиран, с цел да влезеш там, напряко удряме 100% покритие!
Текстът е писан от хумористична позиция, само че в нашето съвремие все по-често не се знае къде свършва хуморът и къде - действителността!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР