са смятани за една от най-хармоничните двойки, но както се

...
са смятани за една от най-хармоничните двойки, но както се
Коментари Харесай

Майкъл Дъглас хоспитализиран заради ментални проблеми

са считани за една от най-хармоничните двойки, само че както се спекулира от дълго време, връзката им към този момент от дълго време куца, което е повлияло на здравето на известния артист.

Линейка и полиция се са видяни пред дома на известната двойка. Според медиите артистът не се е чувствал добре и се е държал необичайно, заради което му е била оказана здравна помощ.
 Синът на Катрин Зина-Джоунс и Майкъл Дъглас е зрелостник (СНИМКИ) Синът на Катрин Зина-Джоунс и Майкъл Дъглас е зрелостник (СНИМКИ)
Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас може и да са холивудски звезди, само че повярвайте - този месец с нищо не се отличават от разчувстваните...

Твърди се, че Дъглас е имал психологично разстройство и се допуска, че то е обвързвано със фамилни проблеми, които в допълнение са били наранени неподходящо от карантината заради пандемията от ковид.

В предишното артистът се бореше с рак на гърлото и проблеми с алкохола. Дали това е повода за различията в брака, или е последица от него, остава неразбираемо.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР