са получили покана от БСП за лидерска среща утре

...
 са получили покана от БСП за лидерска среща утре
Коментари Харесай

Възраждане: Няма да отидем на срещата с БСП, третият мандат няма да се осъществи


" " са получили покана от Българска социалистическа партия за лидерска среща на следващия ден по отношение на третия мандат за сформиране на държавно управление. Това сподели в отговор на журналистически въпрос в коридорите на Народното събрание водачът на партията. Той повтори декларираното тези дни, че няма да отидат на обща среща, тъй като не виждат смисъл от нещо сходно, желаят двустранни диалози.

От партията са уверени, че държавно управление с третия мандат няма да има.

Ние се виждаме всяка сряда и резултат от тези срещи няма, уточни водачът на " ".

Той означи, че виждат някои цели, по които Българска социалистическа партия към този момент са почнали да приказват и които са сложени много по-рано от неговата групировка.

Но има и други тематики, по които не срещаме поддръжка от левицата, още повече, че има нещо извънредно неприятно, което към този момент основава проблеми при диалозите. Това е обявата в задграничната преса за експорт на оръжие и нефт от България за Украйна предходната година. Това минаваше по някакъв метод с безмълвното единодушие и познание на Българска социалистическа партия, които управляваха бранша " стопанска система ", и е някак малко лицемерно, по думите на Костадинов, неговата групировка да води със социалистите едни такива диалози. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР