са мандатоносителите и за нас те прекъснаха преговорите. Тук не

...
са мандатоносителите и за нас те прекъснаха преговорите. Тук не
Коментари Харесай

Лена Бориславова разкри как могат да бъдат подновени преговорите и обяви: Мария Габриел излъга в понеделник

са мандатоносителите и за нас те прекъснаха договарянията. Тук не приказвам за брифингите от последните дни. 

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 година Завършила е право в Софийски университет и от " - ", която разяснява свадите от последните дни с. 

" Прекъсването на договарянията стана в понеделник, деня на връщането на мандата, в 12.30 часа. Тогава влезе пиарът на Никола и сподели - хайде, време е. Четирите дами от станаха и всичко завърши. Комуникацията се прекъсна тотално. Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не си вдигаше телефона, четирите дами не обясниха какво се случва. Пълно затъмнение. Ние се опитваме да разберем какво стана, само че никой от не искаше да комуникира. Разбрахме от медиите, че Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова ще отиде при президента в 16.00 часа. Аз бях в колата си, когато Габриел върна мандата. Тя сподели, че има съглашение, цялостна бистрота и либералност. Пълна неистина. Ние не се бяхме разбрали и не бяхме подписали нищо. прекратиха договарянията и се пробваха да задължат ПП-ДБ да одобрят и подпишат това, което им се предлага. Чувам, че на следващия ден ще се внесе решение в Народно събрание да бъде определена Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова за министър-председател, само че без конструкция и състав на министерски-съвет. Така не се прави. Така не се водят договаряния. Надявам се на следващия ден това да не се случи ", предвижда тя.  

" Доверието е счупено. Ние не се разбираме с, само че взехме решение да обединим старания, с цел да реализираме резултати. Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова излъга пред президента и целия български народ. Г-жа Габриел е подменила и съглашението. Г-жа Габриел е споделила, че няма да внесе директория с имена на министрите, без те да се контрактувани с сътрудниците на ПП-ДБ. Тогава изниква въпросът кой я е предиздвикал да внесе тази директория? Така не се прави. Доверието би трябвало да се възвърне. Ако подновим договарянията, това ще е стъпка напред. Не съм сигурна, че госпожа Габриел би трябвало да продължи да взе участие в договарянията. Не знам по какъв начин тя ще огледа тези 11 министри и ще работи с тях. Не би трябвало да приказваме единствено за Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. Тя е представител на. Там си има водач, който би трябвало да седне на масата за преговри с водачите на ПП-ДБ ", безапелационна бе Бориславова.

Акад. Денков ясно сподели, че всевъзможни обидни квалификации от страна на водача на и депутати на не му пречат да си прави работата. Трябва да намерим начин да си приказваме. Това не става с ултиматуми и подправени проектокабинети. Не става и със симулирането на промени, както се пробват да създадат от. Не става въпрос за наши стремежи, а за съответна стратегия. се извини на госпожа Габриел. Няма по какъв начин да се извини на за внасянето на несъгласуван кабинет. Г-жа Габриел стана в 12.30 часа в понеделник по команда и след това излъга. Трябва да възстановим доверието и да си приказваме. Много е комфортно да нападаме сега, само че по този начин договаряния не се водят. Призовани сме да изградим доверие и да вървим по избран график на промените. Доверието може да се възвърне не като се стреляме по медиите, а като седнем на масата за договаряния ", приключи Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 година Завършила е право в Софийски университет и. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР