са единствените, които имат шанс да съставят правителство, каквото

...
 са единствените, които имат шанс да съставят правителство, каквото
Коментари Харесай

Иван Костов: ИТН единствени имат шанс да съставят правителство, каквото и да означава това

" " са единствените, които имат късмет да сформират държавно управление, каквото и да значи това. ГЕРБ са в глуха изолираност, отхвърлиха се от тях и така наречен патриоти. Българска социалистическа партия поради съавторството си в този модел, който в този момент би трябвало да бъде изчегъртван, също не е в положение да събере болшинство и да ръководи ". Този коментар направи пред БНР, министър председател на България от 1997 година до 2001 година
Според него даже и да се тръгне към трети избори (втори предварителни - б.р.), в случай че няма консенсус по какъв начин би трябвало да се излезе от трайната политическа рецесия в страната, по какъв начин да се конструират още веднъж службите за сигурност и правосъдната система, с цел да подсигурява, няма да има излаз и излизане на рецесията:
" Това не се дебатира. Дебат значи да чуваш другия и да посрещаш тезите му сериозно, само че положителните неща да приемаш, подобен спор въобще няма ".
Костов дефинира обществото като извънредно разграничено, което е причина да не се ражда спор, а това води до раздробяване на цялата национална тъкан.
" " дадоха стратегия и се пробваха да стартират този разговор, тематиката за правосъдната промяна е непрекъсната тяхна тематика. Те са умерени, не стигат до крайности и при тях няма шоу. Опитват се да бъдат положителни, те се пробват да подскажат този звук на останалите, само че не се получава спор. Дебатът би трябвало да е всъщност - по тематиките и по ограниченията ", уточни някогашният министър председател.
Той предложи да се одобри Декларация за промяната, която би трябвало да стартира да се съгласува занапред сред тези, които се канят да я вършат, с цел да станат екип, който би трябвало да я извърши:
" Без екип не може да се направи крачката напред. Не може да я направи нито една партия, тъй като няма потенциал ".
Иван Костов разяснява и и още физически и юридически лица в България:
" Смисълът на глобите е да се спре кръвоносната система, т.е. паричните интервенции на корупционните мрежи. Това не е нуклеарен гърмеж, това е изсушаване на тези мрежи, с цел да не могат да действат ".
Той сложи въпрос пред УС на Българска народна банка по какъв начин пази българските банките от риск да не попаднат под наказания:
 Иван Костов: Страната ни е в рецесия, за която предизвестих Иван Костов: Страната ни е в рецесия, за която предизвестих
" Предупрежденията ми не бяха чути ", по този начин разяснява пред БНР здравната рецесия в страната Иван Костов, министър председател на България в интервала 1997...
" Дават ли си сметка, че те не пазят ползите на вложителите в рискови банки. Изпълнява ли си дълга пред обществото, или отново ще стане като с КТБ ".
Според него банките би трябвало да бъдат предизвестени за рисковете, които поемат, тъй като има банки, които са дали заеми, държат активи на глобените лица:
" Ако Българска народна банка не направи това, ги лишава от съображение те да подхващат ограниченията, които би трябвало да бъдат осъществени, с цел да бъдат предпазени банките и техните инвеститори, което е по-важно ".
Костов акцентира, че рецесията с ковид не е била ръководена добре, което е причина за многото жертви, по тази причина изрече противоречие с изказванията, че дейностите на служебния министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров са реваншистки.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР