С2:0 като гост Байерн Мюнхен надигра и победи Интер в

...
С2:0 като гост Байерн Мюнхен надигра и победи Интер в
Коментари Харесай

Триумф на Байерн с 2:0 като гост на Интер

С2:0 като посетител Байерн Мюнхен надигра и победи Интер в мач от група " С " на Шампионската лига, състоял се на стадион " Джузепе Меаца ", предава Gol.bg.

За немският хегемон това беше четвърти триумф над " нерадзурите " на техния стадион от четири опита. Така шесткратният европейски клубен първенец си върна отчасти за изгубения край на шампионата през 2010 година и за отпадането от същия съперник на осминафиналите идващия сезон.

Лерой Сане откри резултата в средата на първото полувреме, а в средата на втората част беше в основата на автогола на Данило Д'Амброзио.

На 13 септември Байерн Мюнхен приема Барселона в директен конфликт за краткотрайното първо място, откакто през днешния ден каталунците разрушиха Виктория Пилзен с 5:1.

Култовият конфликт започва вихрено и офанзивите се редуваха пред двете порти. Андре Онана се намеси съответно при точните, само че относително слаби удари на Джошуа Кимих и Томас Мюлер, а при акция на домакините Лаутаро Мартинес би мощно около левия непряк дирек.

В средата на първото полувреме Байерн сътвори многоходова офанзива, която беше приключена с левачката от Томас Мюлер от придвижване. Топката влизаше в горния десен ъгъл, само че Онана се намеси прелестно, а по-късно избави нов шут на Мюлер.

В 25-ата минута обаче нямаше амнистия и баварците поведоха. Лерой Сане беше изведен от Кимих с бездънен пас, спря вълшебно във въздуха, поведе на гърди и вкара в опразнената врата, откакто преди този момент невъзмутимо финтира Онана.

Опасен удар на Един Джеко профуча около задачата, а по-късно на отсрещната врата мюнхенци не съумяха да вкарат при тройна пукотевица, в която Онана още веднъж имаше добра интервенция. Статистиката на почивката сподели смазващо преимущество за гостите - 9:1 точни удара в тяхна изгода.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР