С YT Downloader можете да теглите и гледате любимите си

...
Коментари Харесай

YT Downloader – сваля видео от популярни уеб-ресурси


С YT Downloader можете да теглите и гледате обичаните си клипове от разнообразни уеб запаси
(екранна фотография: YT Downloader)

На пазара се оферират доста приложения за евакуиране на видео и аудио файлове, най-много от YouTube и други известни уеб страници. Не постоянно обаче те могат да удовлетворят потребителя с положително качество на изтегления файл. 

е софтуерен инструмент, който няма съвсем никакви дефекти и със своите благоприятни условия ще задоволи всеки запалянко. С това приложение може да запазвате обичаните си клипове от YouTube, Фейсбук, Vimeo, Dailymotion и други уеб запаси. Тя поддържа линкове от голям брой уеб сайтове и изтегля мечтаното наличие за секунди.

За да изтеглите даден клип, просто би трябвало да копирате URL адреса му и да го поставите в интерфейса на YT Downloader. Програмата може да извлече цялото видео с много високо качество или да резервира единствено аудио потока.

YT Downloader извлича видеоклипове с висока резолюция – от 240p до UHD 8K
(екранна фотография: YT Downloader)

YT Downloader е способна да извлича видеоклипове с висока разграничителна дарба – от 240p до UHD 8K. Това по никакъв метод не нарушава тяхното качество. Също по този начин поддържа голям брой видео и аудио формати.

Програмата има и алтернатива за опазване на клипа като файл за мобилни устройства. Можете да изберете избрана марка устройство и да оставите софтуера да приложи авансово заложените формат и настройки за качество към файла. Apple, Amazon, Android, BlackBerry, HTC и Nokia са измежду поддържаните устройства.

Наличен е и огромен набор от второстепенни варианти, които няма по какъв начин да се поберат в едно или две фрази. За по-ентусиазираните консуматори би било забавно да се позанимават с тях.

В умозаключение, YT Downloader наподобява като много ефикасен инструмент за опазване на видео и аудио файлове, като даже и най-неопитния консуматор може да се оправи с неговата функционалност.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР