С всяко изминало предаване въпросите в “Кой да знае? стават

...
С всяко изминало предаване въпросите в “Кой да знае? стават
Коментари Харесай

Милица от “Кой да знае” за Сашо Кадиев: Той е живият дявол, Сатана!

С всяко минало предаване въпросите в “Кой да знае? ” стават все по-интересни и по-сложни, а играчите – все по-изобретателни в тактиките, които да им донесат триумф. Същото се отнася и за водещият Сашо Кадиев, който пък усъвършенства методите, по които да разсейва участниците и да ги напряга.

Актьорът към този момент кара Милица Гладнишка, Христо Пъдев и гостите в тимовете им да слагат сами под подозрение отговорите си безусловно на всеки въпрос. Точно от това се раждат и най-забавните моменти в шоуто.

“Той е живият демон, Сатана! ”, това извика Милица в най-новото издание на играта. Тя още веднъж развесели феновете с реакциите и импровизациите си. Тя измисли и нова тактичност, която да ползва с сътрудниците си. А точно – да не се доверява на интуицията си и да избира отговора, който ѝ се коства правилен, а този, който е най-нелогичен. Изненадващо или не, това донесе една от дребното победи на нейния тим.

Отбор Пъдев пък беше безусловно провален от продуцента и артист Борко Чучков. Той несъмнено не беше особени съсредоточен в играта и много от смеха в нея беше на негов тил.

Един от най-срамните моменти беше, когато той обърка киви и авокадо. “Това го изрежете ”, изиска Чучков. “В това предаване режем единствено претенциите ”, отвърна го Сашо Кадиев.

Борислав Чучков се изложи и с изказванието, че думата “пролет ” произлиза от малко прасенце. Той съобщи, че 100% е сигурен, че това е по този начин. След като обаче отговорът се оказа изцяло неверен, той толкоз се засрами, че въобще не сподели на какво се е основавало изказванието му.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР