С всичко, което говорите тук, само създавате лошия образ на

...
С всичко, което говорите тук, само създавате лошия образ на
Коментари Харесай

Цветанов: Българските данъкоплатци трябва да знаят как ще се похарчат 1,5 млрд. лв.

С всичко, което говорите тук, единствено създавате неприятния облик на президента Румен Радев.

Това съобщи от трибуната на Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, който се обърна към Българска социалистическа партия по време на дебатите по финалния отчет за работата на Временната комисия за нов вид военен аероплан. "Единственото, което имаме като цел в Комисията, е да излезе истината. Българските данъкоплатци би трябвало да платят 1,5 милиарда за закупуването на самолети. Когато има такава преднамереност и заостреност в говоренето от ваша страна, повярвайте ми, че се основава друго чувство в хората “, добави той.

"Казахте, че вие сте го издигнали и вие сте го избрали. Мога да кажа, че Румен Радев го избраха българските гласоподаватели. Избирателите, които го избраха на втори тур, бяха 2,6 млн. Вие постоянно, когато сте правили оптималната си организация, сте достигали не повече от 950 хиляди “, разкри Цветанов.

"Действително би трябвало да бъдем доста деликатни, когато се изричаме за президентската институция. Дали ни харесва или не, считам, че всеки призна изборния резултат, когато завършиха изборите. Всеки знае, че президентът Румен Радев е с 5-годишен мандат “, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР