С всички колеги ще работим за разумна, конструктивна дискусия по

...
С всички колеги ще работим за разумна, конструктивна дискусия по
Коментари Харесай

Никола Минчев: Ще работим НС да е място за сериозна дейност, а не за скандали |

С всички сътрудници ще работим за рационална, градивна полемика всъщност, без процедурни хватки и без да трансформираме Народно събрание в място за кавги, а в място за сериозна активност. Председателят няма да бъде сменян на ротационен принцип.

Това заяви от " Продължаваме промяната " след края на първото съвещание на новия парламент. 

" Благодаря за тази чест и голяма отговорност да бъда ръководител на 47-ото Народно събрание. Встъпвам в длъжността с почитание към институцията и наясно с отгвоорността. Ще разгадавам на зам.-председателите, бих споделил, че екипът е доста сериозен. На председателската банка се усещам убеден, ще се поучавам с тях ", добави Минчев. 

По думите му той не се усеща " с нещо по-голям от другите ", а просто е определен на тази позиция.  

" Ръководил съм екипи от хора в работата си, само че екип от 240 души не съм управлявал, само че за всяко нещо има първи път. Сега ми следва да се занимая с всички функционалности на председателството, да се срещна с административните политики. Надявам се това да не повлияе доста на персоналния ми живот. Ще се постарая до остана същия човек, който съм. Ще се постараем да не се случи това, което стана в 46-ото Народно заседание ", сподели още Минчев.

Председателят на Народното събрание отговори и на въпрос дали адвокатската адвокатска фирма, за която е работил обслужва ББР и ДКК.

„ Аз не работя в адвокатска адвокатска фирма отпреди да се причисля към „ Продължаваме промяната “, сподели той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР