С всеки изминал ден организаторите на Евровизия 2020 открехват все

...
С всеки изминал ден организаторите на Евровизия 2020 открехват все
Коментари Харесай

На уникална сцена ще пее варненката Виктория на Евровизия

 С всеки минал ден уредниците на Евровизия 2020 открехват от ден на ден вратата към тазгодишното издание на най-голямата музикална конкуренция в света. След като предходната седмица беше показана графичната опаковка на състезанието в Ротердам, Националната телевизия на Нидерландия разгласи по какъв начин ще наподобява дизайна на сцената, на която ще забележим осъществяванията на всички 41 участници в влиятелния музикален конгрес на 12, 14 и 16 май.

Дизайнът на забележителната сцената е въодушевен от мотото на 65-ото издание “Open Up " и типичните холандски пейзажи. Друг значим миг е връщането назад в залата при многохилядната аудитория на “зелената стая ". Там изпълнителите изчакват своя звезден миг и гледат осъществяванията на съперниците си.

“Дизайнът демонстрира връзката сред небето, морето и сушата. Хоризонтът свързва тези детайли и служи като отворен прозорец към света на Евровизия. Подът на сцената е въодушевен от каналите и мостовете, които свързват земята и водата в Нидерландия. С този дизайн се стремим да приближим оптимално артистите към публиката ", споделя немският дизайнер Флориан Видер, който е проектирал подиуми на премиите на MTV, премиите “Еми ", реалити шоуто “America got talent " и други известни интернационалните шоу излъчвания. Сред тях са и сцените на Евровизия 2011, 2012, 2015, 2017, 2018 и 2019.

Сцената в Ротердам се откроява с нетрадиционната, минималистична и съвременна идея, която има за цел да даде атрактивно показване на всяка една от песните и участниците в конкуренцията.

В краят на месец ноември беше оповестено, че младата певица VICTORIA ще показа България на Евровизия 2020. Новината провокира огромен медиен интерес, като беше отразена от над 80 интернационалните и над 130 български медии. Песента ѝ за Ротердам ще бъде показана през март месец, като преди този момент VICTORIA ще работи с български и интернационалните композитори във Виена, Лондон и София. В обществените мрежи надарената певица показа възхищението си от дизайна на сцената в Ротердам.

Двата полуфинала и огромният край на грандиозното шоу ще бъдат излъчени онлайн по БНТ1 на 12, 14 и 16 май. На 28 януари ще се изтегли чоп, на който ще стане ясно в кой от двата полуфинала на Евровизия 2020 ще взе участие България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР