С всеки изминал ден Assassin’s Creed: Valhalla се превръща във

...
С всеки изминал ден Assassin’s Creed: Valhalla се превръща във
Коментари Харесай

Assassin’s Creed: Valhalla носи огромни печалби на Ubisoft

С всеки минал ден Assassin’s Creed: Valhalla се трансформира във все по-голям триумф за Ubisoft. След като стана ясно, че играта е имала най-успешния старт за заглавие от поредицата и най-хубавите продажби в първата седмица от стартирането си, през предходната седмица стана ясно, че Valhalla е първата игра в сериите, чиито доход минава границата от един милиард $.

Това стана ясно от оповестения в края на предходната седмица постоянен финансов доклад на Ubisoft. Излязла преди две години, играта се поддържа добре от френското студио с безвъзмездни обновления, разнообразни провокации и събития, както и DLC пакети, като Wrath of the Druids и The Siege of Paris. Следващият месец пък излиза и третият експанжън за играта: Dawn of Ragnarok.

Вземайки поради големия триумф на играта е забавно да се спекулира дали Valhalla не е последният Assasin’s Creed във типа, в който знаем игрите. През лятото на предходната година, Ubisoft дълготраен план с името Infinity – голям свят във формат на „жива услуга“ с непрекъснат и обогатяван с времето свят, който сплотява разнообразни интервали и местоположения в една голяма карта. Идеята следва несъмнено наклонността на други издатели за показване на метавселени, формирани от техните заглавия – нещо, което занапред ще забележим по какъв начин ще се развива.

Що се отнася до Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok, то Ubisoft популяризират допълнението, като най-голямото DLC, което е излизало в миналото за игра от поредицата. Dawn of Ragnarok разкрива историята на Один, който се пробва да избави своя наследник Балдр от замръзналите колоси Джотунхайм и да избави кралството си от Муспелхайм, следени от най-големия му зложелател Суртр. За тази цел, Один ще би трябвало да сплоти сили с джуджетата от Свартелхайм, да откри Хугр-Рип, с цел да придобие нови бойни умения и да придобие нови божествени сили. Сред другите нови неща тук ще бъде показан напълно нов клас оръжия, както и задачата Trials of the Valkyrie, в която ще печелите нова плячка. Dawn of Ragnarok излиза на десети идващия месец.

Междувременно, през днешния ден излиза и идващото обновяване за Valhalla под номер 1.5.0. Макар главната му цел е да приготви инсталацията на играта ви за идващия експанжън за играта, с него идва също по този начин и нов режим, разнообразни оптимизации и ремонти на известни бъгове и няколко нови настройки. Saga Difficulty Mode е името на новия режим и има за фокус съответната история в играта, позволявайки на играчите да се съсредоточат точно над нея, а не толкоз над борбите и стел метода. В Saga, враговете няма да нанасят толкоз пострадвания и също така, бойните им умения да се нагаждат към тези на персонажа ви. По отношение на настройките, става дума за промени, които ще може да извършите в бойния ви жанр, тъй че да подхожда повече на желанията ви. Пълният лист с промени в 1.5.0 може да видите.

И за последно, студиото разгласи, че провежда безвъзмезден уикенд за игра – от 24-ти до 28-ми.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР