С всеки един изминал ден Неймар е все по-далеч от

...
С всеки един изминал ден Неймар е все по-далеч от
Коментари Харесай

Неймар се намира на изходната рампа с Пари Сен Жармен

С всеки един минал ден Неймар е все по-далеч от Париж. Бразилецът е като че ли изтласкан от клуба си, изключително от президента Насер Ал-Келайфи. Директорите при парижани държат на незабавна смяна в съблекалнята и не смятат, че Неймар би спомогнал тя да стане факт.

Въпреки статута му на мегасветовна звезда и някои положителни моменти в Париж, неналичието на успех в Шампионска лига от 2017-а след идването му слагат бразилеца в извънредно неизгодна за него позиция.

Ситуацията се утежни в допълнение след някои мнения на Ал-Келайфи, които подразниха Неймар, откакто играчът намерения за овакантяване. Новият състезателен шеф на тима Луис Кампос би бил удовлетворен от този процес, стига да се даде повече игрова власт на Килиан Мбапе, който току неотдавна преподписа нов контракт с ПСЖ.

Футболният пазар се намира в своя пик и редица британски клубове с огромен финансов запас се интересуват от услугите на Ней. Челси наподобява най-заинтересован от обстановката с футболиста, само че Манчестър Юнайтед също може да се огледа в бразилеца. Причина би била, в случай че Кристиано Роналдо реши да продължи кариерата си оттатък „ Олд Трафорд “, което наподобява все по-вероятно с оглед събитията, съврзани с „ алените дяволи “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР