С всеки един изминал ден Неймар е все по-далеч от

...
С всеки един изминал ден Неймар е все по-далеч от
Коментари Харесай

Неймар се отдалечава от Париж, Челси изглежда най-заинтересован от ситуацията

С всеки един минал ден Неймар е все по-далеч от Париж. Бразилецът наподобява като че ли изтласкан от клуба си, изключително откакто и президентът Насер Ал-Келайфи косвено се противи против него. Директорите на парижани държат на незабавна смяна в съблекалнята и не смятат, че бразилецът би спомогнал тя да стане същинско събитие.

Въпреки статутът му на мегасветовна звезда и някои положителни моменти в Париж, неналичието на успех в Шампионска лига от 2017-а след идването му на " Парк де Пренс ", слагат бразилеца в извънредно неизгодна за него позиция, от която единствената алтернатива наподобява излаз от френската столица.

Ситуацията се утежни в допълнение след някои мнения на Ал-Келайфи, които подразниха Неймар, откакто играчът намерения за овакантяване. Новият състезателен шеф на тима Луис Кампос би бил удовлетворен от този процес, стига да се даде повече игрова власт на Килиан Мбапе, който току неотдавна преподписа нов контракт с ПСЖ.

Футболният пазар се намира в своя пик и редица британски клубове с огромен финансов запас се интересуват от услугите на Ней. Челси наподобява най-заинтересован от обстановката с футболиста, само че Манчестър Юнайтед също може да се огледа в бразилеца. Причина би била, в случай че Кристиано Роналдо реши да продължи кариерата си оттатък „ Олд Трафорд “, което наподобява все по-вероятно с оглед събитията, съврзани с „ алените дяволи “ и трансферната политика, която се провежда на " Олд Трафорд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР