С връщането на старата система, която е много специфична за

...
С връщането на старата система, която е много специфична за
Коментари Харесай

Анализатор: Гърция винаги е имала добри отношения с България, но сътрудничество сега е още по-важно, ако влезем в Шенген

„ С връщането на остарялата система, която е доста характерна за Гърция, партията да получи спомагателни проценти,което дава опция да има повече преднина, дава опция Мицотакис да направи държавно управление. “

Това съобщи в студиото на „ Добро утро, Европа “ анализаторът и някогашен зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев.

По неговите думи алтернативата на Мицотакис в лицето на СИРИЗА е посочила, че нейните популистки и крайни хрумвания водят до безпорядък.
Видя се, че гърците не поддържат този вид политика, тези леви хрумвания в вилнееща рецесия, войната в Украйна…Мицотакис заложи на евроатлантическо ръководство.
„ Много е забавно, че по времето на Мицотакис освен се подписаха контракти за полутечен газ, Гърция излезе на картата на осведомителните технологии, съумя да притегли големи вложения. Мицотакис трансформира гръцката стопанска система и това се вижда от гръцките жители “, счита Керемедчиев.

„ Винаги Гърция е имала положителни връзки с България и постоянно ни е подкрепяла, само че през идващите месеци би трябвало да има положително съдействие, в случай че България влезе в Шенген, доста ще бъдат значими договарянията сред Гърция и България. По какъв метод България би сътрудничила по въпроса с бежанците, които се намират там “, разяснява още анализаторът.

Според него сигурно обликът на Путин е доста мощно разтърсен. Да се употребява медиатор сред Пригожин и Путин, демонстрира уязвимост.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР