С връщането на Държавна сигурност в София, донос-бонус“ си върви

...
С връщането на Държавна сигурност в София, донос-бонус“ си върви
Коментари Харесай

Борисов: С връщането на ДС в София, донос-бонус е като нещо абсолютно реално

С връщането на Държавна сигурност в София, „ донос-бонус “ си върви като нещо безусловно действително, тъй като Държавна сигурност без доноси не може да съществува. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на предложенията на Министерство на финансите за промени в редица данъчни закона, съобщи БГНЕС.

Такива авангардни оферти е хубаво да се обсъдят с некоалиционните сътрудници, с цел да не се постанова да ги разясняваме постфактум ”, добави Борисов.
Няма да подкрепим тази мярка, препоръчана от Министерство на финансите, тъй като мярката е аз през днешния ден да отида и да напиша един донус за вас, че не сте си платили налозите. Ако сте си ги платили – хубаво, в случай че не сте – какъв брой ще ми дадат? Разбирате ли глупостта на това? Днес ни ръководят внуците на някогашните Държавна сигурност чиновници, а доносът е храната, материята, от която живеят.
Ние по време на цялата акция казвахме, че този вид бизнес ресторантьори, фитнеси и тези, които провеждат забавляния, хотели и представители на туристическия отрасъл, бяха безусловно размазани от КОВИД ограниченията, разяснява Босисов и концепцията за връщане на Данък добавена стойност на 20% за заведенията за хранене. Затова направихме тези оферти за тях, които се одобриха в при по-предишния парламент за понижаване на ставката на Данък добавена стойност.

Никой не е приказвал с най-голямата парламентарна група за връщане на 20% Данък добавена стойност за ресторантьорите, сподели още той.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР