С връчване на плакети и сертификати за участие на фирмите

...
С връчване на плакети и сертификати за участие на фирмите
Коментари Харесай

Успешно издание на Хемус 2022 

С връчване на плакети и документи за присъединяване на компаниите изложители завърши 15-ото издание на профилираната галерия " Хемус 2022 “. В нея участваха над 100 компании, профилирани в региона на отбранителната техника, артикули и услуги, от 22 страни.

Едно от най-силните издания в 27-годишната история на ревюто регистрират уредниците от фондация " Хемус-95 “ и домакините от Международен панаир Пловдив. 24 % растеж на изложбени площи и над 50 на 100 повече задгранични компании, сочат числата на статистиката.

Компаниите си потеглят от Пловдив с плакети на Министерството на защитата, връчени от заместник-министъра Станимир Георгиев. Контраадмирал (о. р.) Николай Николов – ръководител на УС на Фондация " Хемус-95 “, и Милена Тодорова – търговски шеф на Международен панаир Пловдив връчиха на компаниите изложители документи за присъединяване.

Участниците в ревюто показаха задоволството си от организацията на " Хемус 2022 “ и регистрираха високи резултати от представянето на продуктовите си произведения.

Заместник-министър Станимир Георгиев благодари поотделно на всяка компания за положителното и почтено показване на " Хемус 2022 “ и изрази вяра, че отбранителният отрасъл ще бъде задоволен от новите сътрудници и вероятности за развиване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР