С впечатляваща бляскава сцена, типична италианска страст към музиката и

...
С впечатляваща бляскава сцена, типична италианска страст към музиката и
Коментари Харесай

Фестивалът в Сан Ремо: Италианска страст към музиката и футбола

С впечатляваща блестяща сцена, типична италианска пристрастеност към музиката и под виковете на протестиращи фермери - в Сан Ремо стартира фамозния музикален фестивал. Това е 74-ото му издание. В конкурсната стратегия вземат участие 30 песни, а огромният край е в нощта на 10 против 11 февруари. Първата конкурсна вечер стартира с изденада - както на сцената, по този начин и пред театъра, хазаин на форума на италианската ария.

Музикални пристрастености и искра ще владеят сцената на спектакъл „ Аристон ” в Сан Ремо в продължение на пет вечери. За поредна година креативен шеф и водещ е Амадеус Себастиани:

" Фестивалът Сан Ремо 2024 стартира с Клара ".

Спектакълът продължи със задявка сред водещия и диригента, когато на сцената ненадейно се появи футболната звезда Златан Ибрахимович.

Амадеус Себастиани, водещ: " Не! Ибра! Толкова се веселя да те видя, в добра форма си, както постоянно, грациозен. Но мога ли да те попитам нещо - какво правиш тук? "

И до момента в който италианците наблюдават песенния фестивал в залата и пред екраните, на открито фермерите не престават да стачкуват. Един от тях реши да отиде до Сан Ремо с една от кравите си - Ерколина.

" Европа я осъжда на неприятен край. И тя е тук, с цел да пази правата си. Ако желаят да вършат изкуствено мляко и месо, не това е нашата цел. Ерколина е знак на мира, плодовитостта, а ние демонстрираме спокойно, с цел да повишим осведомеността на хората за казуса, пред който е изправено селското стопанство ", сподели един от протестиращите фермери.

На фона на обещанието на водещия на сцената на Сан Ремо да няма политика, към него беше насочен апел от съдружие на италианските фермери да бъдат позволени като посетители на фестивала, с цел да опишат за какво са ядосани.

Сред кандидатите за огромната премия на Сан Ремо тази година са именитите " Рики е Повери ", а измежду специфичните посетители - Джон Траволта, Ръсел Кроу и Ерос Рамацоти.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР