С вой на сирени и сведени глави дежурните в ЦСМП-Благоевград

...
С вой на сирени и сведени глави дежурните в ЦСМП-Благоевград
Коментари Харесай

С вой на сирени медици в Благоевград изпратиха проф. д-р Милан Миланов

С писък на сирени и сведени глави дежурните в ЦСМП-Благоевград отдадоха респект на проф. доктор Милан Миланов - основател на актуалната незабавна помощ, предава БГНЕС.

По същото време, в 14 ч. през днешния ден бе опелото на проф. Миланов в столичния храм " Рождество Богородично ".

" Колеги, незабавни медици, от ЦСМП и незабавните отделения в страната, дано изпратим с минута безмълвие и включени сирени нашия Учител и Защитник, Човека и Лекаря проф. доктор Милан Миланов. Опелото ще се състои от 14 ч. в София, кв. " Лагера ", храм " Рождество Богородично ". Поклон и ярък да бъде пътят Ви, Професоре ", написаха сътрудниците му във фейсбук страницата на Националната асоциация работещите в незабавна здравна помощ.

Проф. Милан Миланов е роден през 1945 година в София. Завършва медицина през 1973 година Професионалният му път стартира по систематизиране като доктор в Бърза помощ и анестезиолог в новосъздадения ОАРИЛ в Окръжна болница - гр. Сливен. През 1977 година стартира работа като анестезиолог-реаниматор и теоретичен помощник в Централна реанимация с Операционен блок на РНПИСМП " Пирогов ", където протича главният му професионален път в продължение на 40 години, заемайки позициите на завеждащ поделение и Началник на Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР