С вота си българските избиратели решиха - коалиционната формула за

...
С вота си българските избиратели решиха - коалиционната формула за
Коментари Харесай

Донев: Коалиционната формула за правителство е неизбежна

С вота си българските гласоподаватели взеха решение - съдружната формула за основаване на постоянно държавно управление е неизбежна. Това съобщи министър председателят Гълъб Донев на правителственото съвещание.  Служебният министър-председател регистрира, че изборите са минали умерено и изцяло транспарантно и поздрави всички, ангажирани с организирането им - министрите Демерджиев, Милков, Тодоров и техните екипи. 

" В идващите дни президентът на Републиката ще свика 48-ото Народно заседание и макар всеобщите упования, ние се надяваме то да има дълъг живот, тъй като най-добре познаваме сериозната нужда от дейно работещ парламент ", добави той.

Според него, ниската изборна интензивност и високият избор в интерес на " Не поддържам никого " са мотив освен за разбор, само че и за преосмисляне на политическото държание.  " Хората, които не са подкрипили никого, задължават политиците да предложата своя по-добра версия ", сподели Донев. Той пожела дълъг живот на идващия парламент, и очерта, че главната задача на служебното държавно управление е законопроектите по Плана за възобновяване. 

Той отличи Атанас Пеканов и Крум Зарков, които са свършили доста работа по проекта. Донев прикани министрите си да не губят мотивация и сила за работа в седмицата, която им остава. " Най-доброто средство за справяне с лъжите са действителните резултати от добре свършената работа ", добави служебният министър председател. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР