С военни почести беше погребан в руския град Серов, Свердловска

...
С военни почести беше погребан в руския град Серов, Свердловска
Коментари Харесай

Погребаха с военни почести руски боец на Вагнер, убил майк...

С военни почести беше заровен в съветския град Серов, Свердловска област, 46-годишният войник ​​от частната военна компания " Вагнер " Сергей Молодцов. Бившият пандизчия е умрял по време на сраженията в Украйна. Това оповестява E1.ru с позоваване на администрацията на градския окръг. Смущаващото е, че измежду своите земляци и родственици Сергей е прочут с това, че е пребил до гибел майка си, за което е получил през 2017 година присъда от 11,5 години. Молодцов обаче се е възползвал от опцията да напусне пандиза, подписвайки контракт за 6-месечна работа в редиците на ЧВК " Вагнер ", която е най-боеспособната част от съветските войски, които се бият в Украйна.

На церемонията в Серов ковчегът на починалия боец е носен от военни, а ветерани са споделили похвални думи за Молодцов. Според тях починалият е показал геройство и подвиг.

Сергей е умъртвил личната си стара майка в нетрезво положение. Съобщава се, че той е нанесъл минимум шест удара с ръце и крайници по главата, тялото и крайниците на пенсионерката. Синът отхвърли виновността си на процеса с аргумента, че самата жена инцидентно е паднала.

Ръководителят на региона Василий Сизиков удостовери в изявление за E1, че Молодцов е излежавал присъда в колония за убийството на майка си.

„ Той излежаваше присъда за тежко закононарушение “, изясни той.

По-рано беше обявено, че на фронта в Украйна е умрял Виталий Васягин, войник ​​от ЧВК " Вагнер ", който два пъти е осъждан за ликвидиране на дами.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР