С водосвет стартира днес представянето на листата за народни представители

...
С водосвет стартира днес представянето на листата за народни представители
Коментари Харесай

Красен Кралев: Скоро ще открием още едно спортно бижу - Арена Бяла“

С водосвет започва през днешния ден представянето на листата за народни представители на ГЕРБ-СДС в Русенска област. Министърът на младежта и спорта и лидер на листата в Русе Красен Кралев посети храмовете " Свети Пантелеймон " на гара Бяла и църквата " Свети Георги " в град Бяла. В двете църкви бяха отслужени празнични водосвети.

Заедно с Красен Кралев на срещите с жители в региона участваха претендентите за народни представители Пламен Нунев, Алисе Муртезова, Бедрос Пехливанян и Красимир Костадинов.

" През годините съумях да основа доста другарства в Русе. Направихме доста тук, с помощта на премиера Борисов, на Пламен Нунев и на кмета Димитър Славов. С неспокойствие чакам да открием и новото спортно украшение " Арена Бяла ", съобщи Кралев.

В Бяла Красен Кралев се срещна и с общинското управление на ГЕРБ и с представители на бизнеса в района. Водачът на листата на ГЕРБ се срещна и с помощник-треньора Ивайло Лазаров, на който връчи екипи, топки и комплект мрежи за вратите на стадиона.
 Министър Кралев награди Борис Георгиев за сребърния орден от огромния шлем в Ташкент
Министър Кралев награди Борис Георгиев за сребърния орден от огромния шлем в Ташкент

Подготовката и присъединяване на националите ни на огромните шампионати са изцяло обезпечени, а Румен Стоилов и Даме Стойков благодариха на министъра на младежта и спорта за поддръжката, която ММС оказва на федерацията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР