С водосвет на 8 април бе даден официален старт на

...
С водосвет на 8 април бе даден официален старт на
Коментари Харесай

Джи Пи Груп започна реконструкция на улици в Козлодуй

С водосвет на 8 април бе даден формален старт на плана за цялостна реорганизация на улица " Радецки " и улица " Христо Ботев " в Козлодуй. " Джи Пи Груп " АД е реализатор на плана " Реконструкция и рехабилитация на съществуващи общински пътища, уреди и такъми към тях на територията на община Козлодуй, област Враца ".

Договорът включва рехабилитацията на два подобекта: общински път VRC-1053, по проекта на гр. Козлодуй, свързващ републикански път II-11 с пристанище Козлодуй с дължина 3,75 км и общински път VRC-3054, по проекта на с. Хърлец, общ. Козлодуй, свързващ републикански път II-11 с крепостта Аугуста с дължина 2 км.

Официалният старт бе даден в Ботев парк, откъдето ще стартират ремонтните действия. Първият подобект, който стартира, касае реорганизация на главния път в Козлодуй - от Ботев парк до МЦ " Дарис ", отвън секторите, рехабилитирани по Фонд РАО. Предвидени са действия по студено преработване на съществуващата асфалтова настилка, доставка и полагане на нови асфалтови пластове, реорганизация на тротоари и замяна на бордюри, доставка и монтаж на енергоспестяващо улично осветяване, изработката на комбинирана велосипедна алея с пешеходно придвижване и озеленяване, както и полагане на нова хоризонтална маркировка и пътни знаци. Срокът за осъществяване на дейностите по плана е 235 дни.

" Ще се реконструират 3.75 км улична мрежа, които са едни от най-натоварените в Козлодуй. Вярвам, че изпълнителят ще завърши в точния момент и качествено ремонтните действия и след осем месеца ще се поздравим с сполучливо завършил план ", сподели Маринела Николова, кмет на Козлодуй.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР