С водопад от сълзи участниците във Фермата изпратиха у дома

...
С водопад от сълзи участниците във Фермата изпратиха у дома
Коментари Харесай

Митко Шестака напусна Фермата

С водопад от сълзи участниците във " Фермата " изпратиха вкъщи един от най-колоритните облици в шоуто - родения с шест пръста на едната ръка Митко Шестака. Риалити героите потънаха в тъга, откакто мелнишкият винопроизводител и повсеместен любим падна в тежка борба на Арената от гайдаря Стоян. Победителят също не можа да се зарадва, че е изхвърл от стопанството най-уважавания състезател и вместо да победи, се извини на противника си.

След като си споделиха " Сбогом! " с Шестака, останалите кандидати за наградата от 100 000 лв. горчиво с разридаха.
Снимки:bTV  Митко Шестака напусна
" Без чичо Митко фермата няма да е същата! Той е добър, неналожителен, непрекъснато ухилен, енциклопедия е, знае всичко, работи като вманиачен без да мрънка. Въпреки че е татко на три деца, самичък беше като дете и влизаше във всяко предизвикателство с цялото си сърце ", сподели през сълзи стюардесата Ваня.

" Да познаваш чичо Митко е благосъстояние, той беше стълбът във фермата, другар, татко и преподавател ", разрида се на собствен ред Мария, отприщвайки тежки страсти в останалите участници. Преди Митко вечно да се скрие от тв камерите, продукцията също го изпрати с овации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР