С водна дъга бе посрещнат първият полет на Летище „Пловдив“

...
С водна дъга бе посрещнат първият полет на Летище „Пловдив“
Коментари Харесай

Нов полет до втория по големина български град

С водна дъга бе посрещнат първият полет на Летище „ Пловдив “ на Wizz Air от Дортмунд, която постоянна линия започва. На аеропорта бяха изпълнителният шеф Пламен Спасов, районните кметове на Пловдив, някогашният кмет Иван Тотев, както и членове на УС на Борда на Директорите.

„ Това е специфичен миг, защото идеята за развиване на летището постоянно е била и ще бъде една от най-важните за мен. Благодаря на изпълнителния шеф на летище „ Пловдив “ Пламен Спасов, на членовете на Борда на шефовете Спас Шуманов и Андрея Андреев за усърдието, както и на всички съидейници, с които дружно през годините отстояваме идеята за развиването на пловдивското летище”, написа Иван Тотев е профила си във Facebook. Той съобщи, че като депутат в 47-мото Народно заседание ще работи за това страната да продължи да влага в Летище „ Пловдив, то да остане държавно летище и да бъде врата към доста международни дестинации.

Wizz Air започва директни полети от и до Пловдив. Първите три дестинации, които самолетната компания ще предложи на локалните поданици и туристи, са Лондон, Дортмунд и Меминген, като лондонският маршрут е деен от през днешния ден.

Останалите две нови услуги ще се правят от 6 ноември, предоставяйки на клиентите комфортна опция както за почивка, по този начин и за бизнес пътувания. Местата са към този момент в продажба и могат да бъдат резервирани на уеб страницата на компанията и посредством мобилното приложение на самолетната компания на цени от единствено 28.99 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР