С водата могат да се решават редица здравословни проблеми. Това

...
С водата могат да се решават редица здравословни проблеми. Това
Коментари Харесай

Проф. Румяна Ценкова: Водата решава дали една биологична...

С водата могат да се вземат решение редица здравословни проблеми. Това съобщи пред Националното радио проф. Румяна Ценкова, откривател на водата, учител в университета в японския град Кобе. Българският академик е изобретател и на аквафотониката - просвета за водата и светлината. Идеята е, че посредством светлината можем да описваме водата, да я измерваме. В същото време можем да реализираме противоположната връзка. " Занимавайки се с диагностика, открих, че една биологична система дали е здрава, или не, се взема решение от водата. Ако можем да измерим нейната конструкция и реакцията на разнообразни енергийни равнища, тогава разбираме дали тази система е болна, дали ще се разболява, или е здрава “.

Водата е единственото нещо в природата, което всмуква целия електромагнитен набор до радиовълни. Не единствено че всмуква, само че и излъчва. Ние, които сме 70% вода, е обикновено да абсорбираме целия електромагнитен набор, в това число и звука, сподели проф. Румяна Ценкова.Тя добави, че поради водата в нас той ни въздейства по избран метод. Водата от своя страна придвижва информация, тя е доста сложна и параметрична.

На въпрос за какво в разнообразни райони водата е друга, откривателят отговори, че тя получава влияние от околната среда и по тази причина се образува друго в някои региони. В същото време обаче тъкмо поради повода, че ние сме 70% вода, тя е у нас и ние получаваме същото въздействие на околната среда. Пиеш водата там, където си.

Водата е нещо, което свързва хората по най-различни способи. Тя е един компютър, само че всичко това би трябвало да го създадем налично за всички хора, да го разбираем, да го измерим и да стане по-близко. Това е идващият стадий на развиване на науката и на нашия живот.

В България от доста години работят хора в проучванията на водата. У нас има доста източници на вода и това, че ни би трябвало технология и система и организация, с цел да потвърдим на света какви са тъкмо нашите води, несъмнено е належащо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР