С внесен от Софийска районна прокуратура на 28.04.2020г., обвинителен акт,

...
С внесен от Софийска районна прокуратура на 28.04.2020г., обвинителен акт,
Коментари Харесай

Мъж опря нож до гърлото на майката на детето си с думите: Ще те ликвидирам, ще те убия

С импортиран от Софийска районна прокуратура на 28.04.2020г., обвинителен акт, Пламен Н., е упрекнат в това, че се заканил с ликвидиране на К.К., а точно – опрял кухненски нож до гърлото ѝ, като отправил към нея думите „ Ще те унищожавам, ще те убия “ и след опозиция от нейна страна я хванал с двете си ръце за гърлото, почнал да я души и още веднъж отправил към нея думите „ Ще те убия “, и това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън от реализирането му у К.К. - закононарушение по член 144, алинея 3, вр. алинея 1 Наказателен кодекс.

През 2009г. в гр. София, кв. „ Княжево “ обвиненият Пламен Н. и потърпевшата К.К. почнали да живеят на фамилни начала; през 2011г. се родило общото им дете В.Н., като няколко месеца след раждането на детето връзките сред двамата почнали да се утежняват. През 2013г. Пламен Н. и К.К. прекратили връзката си.

21-годишен преби 18-годишната си брачна половинка в Разград

През лятото на 2017г. обвиненият и К.К. възобновили взаимното си общуване в името на взаимното развъждане на общото им дете, само че връзките им още веднъж станали конфликтни. На 13.01.2018г., към 19:00 часа, Пламен Н. и К.К. се намирали в жилището в кв. „ Княжево “, когато сред тях зародил следващ спор по битови въпроси.

В този миг обвиненият взел в ръцете си кухненски нож и го опрял до гърлото на К.К., при което отправил към нея думите „ Ще те унищожавам, ще те убия “.

Тогава потърпевшата К.К. почнала да се съпротивлява, като се опитвала да отблъсне Пламен Н. от себе си и да стигне до мобилния си телефон, с цел да потърси помощ. Обвиняемият я хванал за гърлото с двете си ръце, почнал да я души и още веднъж отправил към нея думите „ Ще те убия “.

К.К. въпреки всичко съумяла да подаде сигнал за случилото се до органите на полицията, на мястото се отзовали полицейски чиновници от 06 РУ-СДВР, които задържали обвинения по реда на ЗМВР и го транспортирали до постройката на 06 РУ-СДВР.

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура по случая било формирано досъдебно произвеждане. Предстои делото против обвинения Пламен Н. да бъде планувано за разглеждане в Софийски областен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР