С влязло в законна сила решение на Старозагорския окръжен съд,

...
С влязло в законна сила решение на Старозагорския окръжен съд,
Коментари Харесай

Отнемат имущество за близо 350 хил. лева на Петър Стоянов-Сумиста от „Килърите“

С влезнало в законна мощ решение на Старозагорския областен съд, Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ) лишава от Петър Стоянов, прочут като Сумиста, от групата на „ Килърите “ и някогашната му брачна половинка имущество на обща стойност за близо 350 хиляди лв.. Това оповестиха от пресцентъра на Антикорупционната комисия.

Искът за лишаване на имущество е импортиран, откакто на 01.12.2017 година с влезнала в действие присъда Петър Стоянов-Сумиста е приет за отговорен за това, че в интервала 2007-2010 година е образувал и управлявал въоръжена проведена незаконна група за осъществяване на умишлени убийства, съзнателно причиняване на междинни и тежки телесни повреди и палежи.

В правосъдното решение се отбелязва, че Петър Стоянов е осъждан за незаконна активност още през 1995 година , както и че през 2002 година и 2003 година против него е имало досъдебни производства за закононарушения, генериращи финансов запас.

„ Анализът на формираните против лицето досъдебните производства демонстрира трайна незаконна активност, като типът и характерът на последната е обвързван с генериране на противозаконни доходи, “ удостоверява в претекстовете си Старозагорският областен съд.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР