С влака сме, така реагира Димитър Желязков-Митьо Очите, след като

...
С влака сме, така реагира Димитър Желязков-Митьо Очите, след като
Коментари Харесай

Митьо Очите изби рибата в спецсъда: Обяви има ли проблеми в леглото и шашардиса с признанието си кой пол харесва повече!

" С влака сме ”, по този начин реагира Димитър Желязков-Митьо Очите, откакто съдията изясни на очевидците на делото против групата на Божо Кравата, че може да им бъдат възобновени средствата за превоз.

Очите и още трима се явиха да дадат показания в четвъртък. Божидар Кузманов-Божо Кравата и хората му са подсъдими като проведена незаконна група във връзка стрелбата в ресторанта „ 4 You” в Слънчев бряг през 2016 година Тогава Митьо Очите бе тежко прострелян, а гардът му Александър Алексиев бе погубен.

Желязков сподели положително въодушевление и показва възприятие за комизъм в Специализирания углавен съд в София.

В началото той съобщи на съдията, че няма проблем да стоят до късно и даже до 12 ч. вечерта, в случай че се наложи да дават дълги показания.

Попитан какво работи, той изясни, че търси обекти за защита. Съдията на няколко пъти искаше да посочи каква тъкмо му е длъжността. В последна сметка Митьо Очите отговори, че работи нещо като „ менажер в Аркус-сигурност”. Той обаче отхвърли да е прикрит притежател.

При спора във „ 4 You” Божо Кравата извадил револвер, само че не стрелял. Митьо Очите обаче усетил пукотевица отдясно.

„ Зареди различен револвер и почна да стреля по мен – ей това момченце”, сподели Митьо Очите и уточни Георги Иванчев.

Димитър Желязков описа по какъв начин по-късно тръгнал да излиза от заведението. Усетил, че го стрелят и от друга посока.

Болка обаче имал единствено в региона на корема, въпреки че бил изумен в региона на лявата ръка и по други места. Бил с бронежилетка.

От всички хора на Кузманов познавал само Марчо Марков, тъй като го виждал в риалитито „ Сървайвър”.

Митьо Очите уточни подсъдимия Радослав Димитров като различен човек, който евентуално стрелял по него в гърба. Свидетели също показаха Димитров – той се присъединил в „ довършването” на Очите с дъжд от патрони.

Димитър Желязков изброи къде е бил ранен: дребния таз, уретера, дебелото черво, тънките вътрешности, ръката, рамото, второто ребро.
Претърпял 10 интервенции и три интервенции. Единият патрон още бил в него.

Митьо подвигна тениската си и сподели по какъв начин отляво продължава да върви с тип здравна торбичка, евентуално поради проблемите с уретера.
„ И не се тормозя. Да ви кажа, господин арбитър, със секса нямам никакви проблеми. Мъжете ми харесват повече от жените”, пошегува се Очите и направи отпратка със пандиза, като погледна към подсъдимите.

Съдията Стоян Тонев прикани очевидеца да се държи съществено.

Димитър Желязков сподели, че от дълго време си е излежал наказването от 6 години и 4 месеца за осъществени закононарушения.

След въпрос дали е чувал за Божидар Кузманов, Очите сподели надменно: „ Въобще не ме интересува”.

След като общинският консултант от Движение за права и свободи Христо Широков-Ицо Широката изискал от него подпомагане, Митьо Очите се съгласил да „ хапнат” във “4 You”. Идеята била да убедят Кузманов и неговите хора да спрат да бият притежател на студио за татуировки.

Очите влезнал с няколко индивида в заведението, само че „ не останало време за разговор”, защото били посрещнати с патрони. Митьо изрично отхвърли той и хората с него да са били въоръжени. Не било правилно и че убитият при стрелбата Александър Алексиев-Сашо Японеца му е бил персонална защита.

В групата с Митьо Очите при екшъна във “4 You” е бил и Велислав Попов – приятелят на Станислава, щерка на Желязков, която скоро роди и дете.

Попитан дали познава туроператори, Очите първо отхвърли, само че след това се присети, че познавал „ Момчил от Балкан холидейз”.

Разпитът му продължи към 2 часа. 45-годишният Митьо Очите обаче седна единствено за няколко минути - при къса служебна пауза на съвещанието. През останалото време той заставам прав, демонстрирайки устойчивост макар здравословните проблеми, които има след стрелбата през юни 2016 година

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР