С висока температура и неразположена е излязла на сцената Крисия

...
С висока температура и неразположена е излязла на сцената Крисия
Коментари Харесай

Крисия вдигна висока температура на първия концерт на Капките

С висока температура и неразположена е излязла на сцената Крисия Тодорова по време на първото си осъществяване в шоуто „ Като две капки вода “. Това разкри за „ Блиц “ нейният PR Наско Лазаров.

Дни преди този момент най-младата участничка в историята на паметното предаване е била специфичен посетител на седмия рожден ден на нейна другарка. Двете изпълнили в дует песента „ Детска планета “ и никой не е предполагал неприятностите, пред които ще се изправи малко по-късно надарената певица от Разград.

По-паметливите обаче, си спомнят, че сходна драма невръстната тогава представителка на България претърпя и в навечерието и на детския конкурс на „ Евровизия “ в Малта. Ето какво самата тя споделя за това пред кореспондент на изданието:

„ Бях доста болна, на антибиотици. Това доста ме притесняваше. Исках да дам всичко от себе си, само че се усещах доста зле. В осем сутринта, когато трябваше да потегли за летището, температурата ми бе 39 градуса. Извикахме доктор и се наложи той да тръгне с нас за Малта. Другите участници даваха изявленията, а аз не можех да приказвам, не можех и да преговарям. Мълчах, с цел да запазя гласа си. Накрая взех медикаменти и излязох. Пях с голямо предпочитание. “

Крисия пя с голямо предпочитание и в първото си присъединяване в „ Като две капки вода “ “ само че мнозина от нейните фенове дефинираха за недомислена и рискована концепцията ѝ да се превъплъти в облика на една от емблемите на соул и ар енд би музиката - Тони Бракстън, като изпее най-известната ѝ ария – “Unbreak My Heart”. Самата Крисия преди представянето си изясни, че съзнателно е избрала изпълнителка с тембър много отдалечен от нейния. Искала е да се сблъска със в действителност съществено предизвикателство.

Тя одобри умерено рецензиите, които са последвали след първата вечер на дебютното ѝ показване в най-гледаното родно шоу. Още повече, че ѝ следва да влезе в облика на обичаната си певица Бритни Спиърс:

„ Всичко в този момент стартира. Ще ги разбия ", кани се надарената тинейджърка, като не крие упоритостите си да бъде измежду най-хубавите, а за какво и да не завоюва шоуто.

Само преди няколко месеца, предрешена като „ Гъбарко “ Крисия стана фаворитка на феновете на предаването „ Маскираният артист “ и наред с другите си песни извърши точно “Unbreak My Heart” на Тони Бракстън. Явно тази ария доста ѝ харесва. Тогава младата вяра на родната поп музика, изобретение на Слави Трифонов и екипа му, разкри забавни обстоятелства от своят живот като ученичка в музикалното учебно заведение, приказва за подлите подводни камъни на известността и бъдещето на своята кариера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР