С виртуалната си поява на националната конференция на ДПС президентът

...
С виртуалната си поява на националната конференция на ДПС президентът
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ердоган публично обедини корупционните си капии в България

С виртуалната си поява на националната конференция на Движение за права и свободи президентът на Турция Реджеп Ердоган сложи мост за необявената коалиция сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, съобщи съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов във видео, излъчено във Фейсбук.

 Христо Иванов: ЦУМ-гейт е същинското лице на българския мафиотски захват Христо Иванов: ЦУМ-гейт е същинското лице на българския мафиотски захват
Разкритието за неизвършената инспекция по абсурда ЦУМ-гейт демонстрира наличието на понятието мафия и по какъв начин в България в действителност мафията си...
 
“Ние от години предизвестяваме, че корупцията в България рано или късно ще се трансформира в голяма черна дупка в сърцето на българската национална сигурност, в сърцето на българската страна. И през днешния ден виждаме по какъв начин Ердоган има самочувствието да се появи и обществено да сплоти своите корупционни капии в България ”, съобщи Иванов. Той акцентира, че зависимостите на българския министър председател Борисов са “ и си разиграва коня пред очите на всички ”.
Той посочи, че никоя институция или политическа групировка до момента не сложи въпроса за появяването на турския президент и посланието, което бе отправено с това. По думите му, употребявайки основанието, че има поддръжката на Едоган, Движение за права и свободи съобщи рекламация да взе участие в ръководството на страната.
“ДПС видя, че и в интернационален проект губи опцията да се показва за жертва. Затова се обърна към Ердоган, знаеки, че той може да дръпне кончето на Борисов и да му каже какво да прави ”, съобщи съпредседателят на “Демократична България ”.
 Христо Иванов: Прокуратурата да ревизира откровенията на Борисов Христо Иванов: Прокуратурата да ревизира откровенията на Борисов
Два сигнала внесе " Демократична България " - до прокуратурата и до НСО. С тях настояваме да бъдат тествани откровенията на Бойко Борисо...
Иванов уточни още една причина за това - че самите гласоподаватели на Движението желаят не корупционни далавери, а действителни, обезпечени от Европейски Съюз и НАТО, права и свободи. “На Росенец ние видяхме това, което видяха и от Движение за права и свободи - техните лични гласоподаватели, докарани там като жив щит, не желаят да ги отбраняват, не желаят да застават на страната на корупцията в България да бъдат употребени за от върхушката на партията, която от дълго време не съставлява тях, а съставлява единствено личната си алчност ”, съобщи той.
“Ние сме единствените, които показахме, че можем да отнемем на Доган привилегии - можем да му вземем плажа, можем да доведем до това да му бъде свалена защитата от НСО, можем да му отнемем онази сладка хапка - студения запас. Ние сме тези, които не се опасяват да нападат Гешев, Цацаров, Пеевски и ще продължим. Ние знаем тъкмо по какъв начин да демонтираме тази отровна механика, която разрешава в България сякаш опозицията от демократичната партия в Европа - Движение за права и свободи, в действителност да бъде в кръвосмесителна връзка с сякаш ръководещите от ЕНП ”, сподели още Христо Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР