С викове оставка и със снежни топки посрещнаха Кирил Петков

...
С викове оставка и със снежни топки посрещнаха Кирил Петков
Коментари Харесай

С викове оставка и със снежни топки посрещнаха Кирил Петков на връх Шипка ВИДЕО

С крясъци " оставка " и със снежни топки посрещнаха Кирил Петков на връх Шипка.

Министър-председателят взе участие в тържественото честване на връх Шипка по случай националния ни празник - Трети март и отбелязването на 144 години от Освобождението на България.

Кирил Петков беше посрещнат с крясъци „ оставка “. Недоволството не стихна, даже когато децата, участващи в честването, рецитираха стихове и пяха песни.

Виковете " оставка " се чуха мощно по време на словото на премиера. На два пъти чиновници на НСО бяха принудени да се намесят, откакто бяха хвърлени снежните топки. За следващ път министър председателят прикани събралите се да бъдем единни, само че в отговор се чуха гласове: " НАТО - вън ".

Снежна топка в главата сложи точката на тържественото слово на премиера Кирил Петков на Шипка.

„ Днес не е време за политически лозунги. Време е да кажем – България над всичко, време е да се обърнем към българските идеали. Това е патриотизмът “, сподели Петков.

Еуфорията в сърцата на българите е била мощна. Защо са се били нашите предшественици? Защо са дали живота си опълченците на Шипка? Защо са дали живота си съветски, украински, финландски воини? За да бъдем свободни, самостоятелни и да имаме България единна. Стига сме се делили на разнообразни групи! Време е България да каже: България е единна и всички почитаме Националния празник на България.
Снимка: БГНЕС  С крясъци

Това съобщи министър председателят Кирил Петков пред събралото се голям брой на на паметника на връх Шипка.

" Всеки, който желае да направи разделяне през днешния ден, не работи за ползите на нашата страна. Време е да кажем, че България е над всичко. Честит празник, българи! ", настоя министър председателят Петков.

Заедно с премиера за формалната тържествена част за националния празник дойде и ръководителят на Народното събрание Никола Минчев, както и членове на кабинета.

" Днес е Трети март - ден на национална горделивост, нашият народен празник. За нас е ден на свободата. Пред България се открива нова вероятност, само че с цел да се стигне дотук е извървян дълъг и сложен път на еднаквост, на битка за култура и независима черква, на битка за национално избавление ", сподели в речта си на връх Шипка ръководителят на Народно събрание Никола Минчев.

Председателят на Народното събрание Никола Минчев, министърът на нововъведенията и растежа, както и народни представители също вземат участие в тържественото честване на връх Шипка на националния празник.

Преди формалната гала мъж смъкна европейското знаме и го размени с съветското.

Всички публични посетители на тържеството бяха освиркани от стачкуващи на партия " Възраждане ". Те носеха и съветски флагове. Чуха се викания „ Русия! “, „ Предатели! “, „ НАТО вън! “ и други.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР