С викове Оставка“ и Гешев е позор“ бе посрещнат главният

...
С викове Оставка“ и Гешев е позор“ бе посрещнат главният
Коментари Харесай

С викове „Оставка“ и „Гешев е позор“ бе посрещнат главният прокурор в Хасково

С крясъци „ Оставка “ и „ Гешев е срам “ бе посрещнат основният прокурор Иван Гешев на излизане от съда в Хасково. Той беше в града поради среща с локални магистрати. Въпреки че за визитата му не бе обявено авансово, на излизане той бе пресрещнат от протестиращи жители.

Гешев отхвърли да даде изказване пред медиите с мотив, че е участвал на работна среща. Той отхвърли и да отговори на въпрос на протестиращ, който го попита за какво не проверява някогашния финансов министър Владислав Горанов поради несъбраните 700 млн. лева. такси от уредници на хазартни игри.

Това не е първият път, в който протестиращи причакват основния прокурор. На 24 август голям брой стачкуващи се събраха пред резиденция „ Бояна “ преди свиканото от него национално заседание на прокуратурата. Тогава Гешев разяснява митингите по този начин: „ Мафия сме, тъй като внесохме светлина в тъмнината. Мафия сме, тъй като показахме, че няма да допуснем двойни стандарти. Това са „ естествени “ политическите офанзиви и опитите да бъде унищожена българската прокуратура, въпреки и под прикритието на битка за народна власт “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР