С викове мафия, оставка започна протестът на работниците от Емко

...
С викове мафия, оставка започна протестът на работниците от Емко
Коментари Харесай

Финансовият директор на Емко: Караниколов се държи като мащеха

С крясъци мафия, оставка стартира митингът на служащите от " Емко " и " Дунарит " .

От трибуната Димитрина Маркова , финансов шеф на " Емко " разгласи, че на митинга има 1300 души . Тя съобщи, че войната, която разгласи страната продължава и до ден сегашен . Маркова разгласи, че най-сетне лицензът на сдружението, който е бил нелегално лишен , през днешния ден е върнат. " Да , само че ни откраднахте продукцията, господин министър, откраднахте ни договорите. Вие се държите с нас като с мащеха, която взима от сирачето и дава на другото дете ", уточни тя.

 Връщат лиценза на Обновена
Връщат лиценза на " Емко "

Това надали ще спре митинга на служащите в София

Протестиращите носят трансперанти - " Спрете войната против нас ", " Вие крадете нашия труд ", " Държавата ни ограбва хляба ", " Не ни оставяйте без работа ", " Държавата против частния бизнес ".

Славчо Димиев, шеф произвеждане в Трявна съобщи, че си е стиснал ръката с един български министър, само че се срами . " Ние не сме тук от любовта да викаме против държавното управление. Ние сме тук, тъй като войната против нас продължава . С най-брутални и незаконни средства. Много пъти вий ме питахте - кой стои зад тази работа и за какво - Кой? Сигурно на всеки изравен на този площад е ясно - кой дърпа конците в страната. Той се назовава Бойко Борисов ", разгласи Димиев.

 Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи влязоха в офиса на
Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи влязоха в офиса на " Емко "

Национална агенция за приходите ревизира нещо в " Емко " и ние присъстваме, съобщи Валентин Радев

Той разгласи, че нещата напълно не са решени след срещата с министър Караниколов . " Министъра на стопанската система не знае комерсиалния закон, с цел да твърди, че връзките сред " Емко " и " Кинтекс " са търговски връзки . Той разпоредил договорите, които са законно подписани сред нас и " Кинтекс " да бъдат трансферирани на ВМЗ - Сопот. Ако някой се съмнява в това, че министъра ограбва едно сдружение - да спре да се съмнява. Министъра ограбва сдружението " Емко " и то не по лично решение, а по предписание на министър-председателя. Защо би трябвало да бъдем ограбени ? Целта е да бъдем ограбени и премахнати, тъй като ний не слушаме и тъй като не ни е боязън ", уточни Димиев пред събралите се служащи.

 Валентин Радев отхвърля оръжейният бранш да е дестабилизиран
Валентин Радев отхвърля оръжейният бранш да е дестабилизиран

Пропуските били отстранени

Той посочи, че ще не престават да се борят за хляба си макар министъра на стопанската система, на финансите, министър-председателя . Според Димиев към тази група се причислява и основният прокурор. Славчо Димиев насочи предложение към министър-председателя Бойко Борисов да ги предложения в Министерски съвет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР