С викове Мафия и Свобода за България 60 души, представители,

...
С викове Мафия и Свобода за България 60 души, представители,
Коментари Харесай

ВМРО пред Лукойл: Или евтини горива, или край на руския петрол

С крясъци " Мафия " и " Свобода за България " 60 души, представители, симпатизанти и деятели на Вътрешна македонска революционна организация се събраха на митинг пред постройката на " Лукойл " в столицата. Причината - високите цени на горивата.

За да изразят възмущението си от водената политика за горивата, от Вътрешна македонска революционна организация издигнаха и транспаранти с надписи: " Лукойл ", спрете кражбата на българите ", " Спекула на гърба на българите, това е кражба ", " 1 лев кражба от всеки литър гориво ", " Левче за Путин от всеки литър гориво ".

Искрен Веселинов, съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация избрани " Лукойл " като монополист, който прави по 7-8 милиарда лв., не заплаща налози и бърка в джоба на всеки един човек посредством разнообразни финансов измами. Вътрешна македонска революционна организация упорства от " Лукойл " да подхващат естествени комерсиалните практики и да съобразят крайните си цени с джоба на българите. Веселинов настоя от служебното държавно управление да вземе изрично решение - или евтини горива в България, или завършек на вноса на съветски нефт.

" Отишлото си към този момент държавно управление на Кирчо и Асен е най-големият фен на монополите. Те се бориха против една мафия, която желаеха да олицетворят в пътното строителство, само че трансфораха в един мафиотски октопод енергетиката - вкараха освен медиаторите, които облагодетелстват освен " Лукойл ", а отхвърлиха да обложат свръхпечалбите на енергийните сдружения, продаваха на себестойност 700-800-1000 лв. на киловатчас ток и взимат остатъка от държавната енергетика, само че частника не го пипат ", изтъкан Веселинов.

По думите му предходното държавно управление не пипнало и енергийните търговци, близки до Българска социалистическа партия. Ако има държавно управление на енергийната мафия, то това бе държавното управление на Кирил Петков, уточни Искрен Веселинов.

Вътрешна македонска революционна организация няма да спрат, до момента в който " Лукойл " не получат заслуженото си.

От своя страна евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки съобщи, че всеки, който е спирал не бензиностанция е виждал същинската социология там. Социологията не е по тв приемниците, където намазани негодници споделят каквото е угодно да се чуе на властта, а социологията е в бензиностанцията, магазинът и бакалията. Там се вижда отношението на българските жители, уточни Джамбазки.

Вътрешна македонска революционна организация настоя служебното държавно управление да поправи грешката на предходните ръководещи, продажността и корупционните практики на Кирил Петков и Асен Василев. Джамбазки дефинира политиката на " Продължаваме промяната " като корупция и неуспех. Мафията е тук зад тила ни, беше в Министерски съвет и тази процедура би трябвало да се постави край, настоя той.

От дейностите на служебното държавно управление зависят какви дейности ще подхващат от Вътрешна македонска революционна организация за " Лукойл ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР